merhaba kardeşim; duke 390, A2 sınıfı ehliyeti ile alabileceğin en haylaz ve hafif serseri makine olabilir lakin eski kasada contalarda bide stator sıkıntısı duyuyorum bende. bide eski kasalarda tek silindirli olmasına rağmen kullanıcı hatası olarak çift silindir gibi sürekli yüksek devirle gezdirilip yıprandığı için motorlar genellikle yağ yakan sıkıntı çıkaran motosikletler oluyorlar (zaten o kasa dertli, iyice dertli oluyor.). ben 2020 kasa temizini aldım memnunum şuan. bir sıkıntısı yok torku ve hafifliği çok keyif verici olabiliyor. ktm buluşma günlerindede eski kasalı arkadaşlarlada buluştuk ne yalan söyleyim herkesin bir derdi sıkıntısı var. kimse bir daha alır mısın sorusuna evet demiyor ama çoğunluk yine daha temiz 390 kovalıyor garip bir şekilde. ama bu birazda beklentilerle alakalı bence. genel olarak fiyat performansı düşük anladığım kadarıyla eski kasalarda özellikle ilk sahibi değilsen ciddi maliyetli olabiliyor. parçaları çıkma ağırlıklı olarak az çok bulunsa da daha çok keyfi fiyat performanstan ayrı tercih edilebilecek bir motor. genel olarak herkes fan açma problemi diye yakınıp duruyor ama motor ısındığında fan açmayacakta ne yapacak anlamış değilim. iç kompresyonu çok yüksek ve kendi çapında gergin bir bloğa sahip. e buda doğal olarak daha hızlı ısınmasına neden oluyor ve bu yaz mevsiminde bazen daraltıcı hal alabilsede bir iki düşük devir süzülmesi ile blok havalanıp rahatlayabildiğinden dolayı benim için bir sıkıntı değil buna karşın fan açmaması ve daha fazla ısınmaya devam etmesi daha rahatsız edici olurdu. yurtdışı forumlarda patlayan motorlar dışında en çok korozyon, abs pompası, ekran, dışarda kışın yatırılırken patlayan radyatörler veya marş alma gibi sıkıntılar gözüme çarpıyor. bide kilometreye bağlı olarak sıkışık trafiklerde veya boşta rölantide çalışırken devir dalgalanması çok olabiliyor. benim motorumda yok muhtemelen kilometreye bağlı ama arkadaşların motorlarında gözlemlediğim kadarıyla böyle bir şey var. hatta bu nedenden dolayı kendimde almak için motosikletleri ziyarete gittiğimde bir motoru çok beğenmeme rağmen dalgalanma gözümü korkuttuğu için almamıştım. (onunda bakımları iyi olmasına rağmen) nisbeten kilometresi yüksek bir motosikletti. yani uzun lafın kısası eski kasalar biraz sürpriz piyango hesabı şansına ne çıkarsa. memnunda edebilir, motordanda soğutabilir. bence yeni eski fark etmez ama eskide daha fazla olmakla beraber duke 390 alınıyorsa masraf yapılmaya hazırlıklı olunması lazım.