Yani herkes bizim gibi keyif için sürmüyor.Adamın evine ekmek götürmesi lazım eldeki imkanla bu demkki![]()
Yok yav yanlıs anlama sana bise demedim:rendeer: Tabi boylesine bir görüntü alısık olunmadık bir durum acıkcası sasırtıcı.Yurdum insanı demiycem çünkü genelde geri kalmıs ülkelerde boyle görüntüler yasanıyor.İmkansızlıklardan dolayı böyle bir yönteme basvurmus gercekten üzücü.Açıkcası ben keyif olsun diye kullanmıyorum, gereklilik olduğu için kullanıyorum, keyfide yanına kar kalıyor tabi :rendeer:
Bu amcamında benim gibi düşündüğüne eminim, tedbirini aldıp, kendisini ve trafikteki diğer araçları tehlikeye sokmadan taşıyabildikten sonra motosikletle yük taşınmasına karşı değilim. Sadece eskiden benzer bir görüntüde motor yerine eşek olurdu ona değinmek istedim.
yahuu yuhh artıkın yawww ne dırr buu yurdumun ınsanı nolcakkk!!!
[/URL][URL=http://imageshack.us][/URL]
İşte bu gibi sorunla karşılaşmamak için adamlar motoru tercih ediyor.....
Yuh layan arkadaşlarımızı özüre davet ediyorum...Konunun özünü bilmeden hayat kavgasında olan insanları aşağılamamak lazım...Sonuçta bir iş yapıyor, Keyfi olarak yapılmış bir şey diil....
Evinde kombisi olanlar bu resme bakıp kızmıştır şimdi...Ama adam ne mutludur şimdi...::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn Ben alkışlarım.....
[/URL]Aşağılıyomusun ? o nası bi tabir ya ayıp.. Adam ekmeğini çıkarıyo.Herkes senin gibi rahat değil yerinde. ' yurdumun insanı nolcak!!! ' nedir bu ya ? Cümlende, anlaşılan kasıt yoksa mesajını düzeltmeni rica ediyorum.Eğer aşağılama kasıtlıysa cümlen o zaman vay haline, ne diim daha sana. Yazık.:farao: