ErTecH E-5'te son 1saat içinde kaza yapmış . Kendisinin durumu iyi

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Patron malesef durum bu kadar acı, hatta kullanan aslında o değildi, 14 yaşında bir çocuktu, yani Mustafa(maGma) ve olayı görüp duran vatandaşlarında söylediği bu şekilde.

Ertek'in şansına gelince, ilk duran arabadan inen vatandaş çekilin ben doktorum diye atlıyor, ikinci arabadan inende çekilin asıl ben doktorum diye atlıyor.:queen:

Sonra Ertech'i paylaşıp ilk kontrolü yapıyorlar ve daha 2. dakikada polis ve ambulans geliyor, doktorlar biri sol biri sağ kola girip Ertech'i ambulansa bindiriyorlar.:cherry:

Motorun ve arabanın resimlerini çekersek buraya koyarız, gözlerinize inanamazsınız, on ayı gücünde maşallah:queen:

Valla bu kadar olur çok ucuz atlatılmış bir kaza. Ertekin de çok şanslıymış insanlar trafik kazasından sonra saatlerce ambulans bekliyor. Ertech 2 doktor 2 dakika sonrada ambulansı bulmuş ve böyle büyük kazadan da sadece sıyrıklarla kurtulmuş. :cat:
Aye yardımcı olabileceğimiz birşey varsa haber verin yeter.

arkadaşımıza büyük geçmiş olsun, dostlar her şoför usta değildir önümüzdeki yanımızdaki arkamızdaki araç sürücülerini acemi gibi görüp ona göre hareket edelim lütfen,kendi sağlığımız ve canımız için

hocam o kadar kokoreç yesem bende arka arkaya bende güçlü olurum onun kadar:))

aye fırsat olursa ve ertek izin verirse foto cekersenız buraya koyarmısınız?

ilk okuduğumda başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki, şükürler olsun Rabbimize ki en ufak bir sıyrık bile yok ertekin abide, karşı taraftan motorun tam parasınıda alırsak çok daha iyi olacak, çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

aYe'den durumu öğrenmeme rağmen hala tedirgin ve huzursuz olduğumu hissediyorum..

Söylenecek çok bişey yok. Ertekin'in sağlıklı ve herşey yolunda.. Hasar karşı tarafın kaskosu ile karşılanır heralde..

Hepimize çok geçmiş olsun..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla bu kadar olur çok ucuz atlatılmış bir kaza. Ertekin de çok şanslıymış insanlar trafik kazasından sonra saatlerce ambulans bekliyor. Ertech 2 doktor 2 dakika sonrada ambulansı bulmuş ve böyle büyük kazadan da sadece sıyrıklarla kurtulmuş. :cat:
Aye yardımcı olabileceğimiz birşey varsa haber verin yeter.

Patron adamda sıyrık bile yok:queen:

Fikir yardımına ihtiyaç var, şu kasko sigorta konularında cahiliz, bu konularda bilgi bulsakta yanlış bir iş yapmasak:silent:

Destek için teşekkürler.:)

hocam o kadar kokoreç yesem bende arka arkaya bende güçlü olurum onun kadar:))

aye fırsat olursa ve ertek izin verirse foto cekersenız buraya koyarmısınız?

Valla abi ne yiyor bilmiyorum ama bulup yemek lazım:p

Akşam Hasan'la (kaya34) Ertech'in motorunu parktan alıp tanıdık bir yere koyucaz, o arada parkdaki amcayı kafalarsam her ikisinin de resimlerini çekerim.

Peki bakalım. Seni çok seviyoruz, unutma..

Daha uslu sür.

:rendeer:

sigortacı bi arkadaşımla konuştum olayı anlattım sigorta şirketi karşılar dedi ama teminat nekadar tutulmuş felan dedi zorunlu trafik sigortasına felan bişeyler dedi kafam karıştı benmde anca 10 bin verirler diyor teminat şartları bilemediğimizden inşallah öyle değildir. ertekin motoru z750 di dimi 10 bin çok az. sigorta şirketleri en az masraf neyse onla yırmaya çalışırlarmış :pale:

büyük geçmiş olsun kardeşim :rendeer: ilk önce korktum ama iyi olduğunu öğrenince çok sevindim :)
o alkollü vatandaş 6 ay değil 3 yıl hapis yatması lazım insan canına kast ettiği için :pr:

Ertekin büyük geçmiş olsun.:rendeer: Anlatılanlara göre ucuz atlatmışsın. "Umarım en kısa sürede iyileşirsin" diycem ama benim kadar sağlammışsın::mrgreen: Abi şu terminatör gibi olmanın sırrını bizede verirmisin ne yeyip ne içiyon. :p
Bu arada z 750'yede yazık olmuş be iyi mötürdü:p
Umarım motorunun parasını karşı tarafın kaskosundan alabilirsin.

terminatorlm1.jpg

Geçmiş olsun dileklerimizi iletin arkadaşlar. Çok ucuz atlatılmış bir kaza Allah daha beterinden korusun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ertech e çok geçmiş olsun.

Bana göre anlatılanlardan sonra böyle bir kazayı bu şekilde anlatmak ancak "verilmiş olan sadaka" ile ilgilidir diye düşünüyorum...

Düşünsenize kaza oluyor, kaza yerinde aynı anda 2 doktor bulunuyor ve ambulans
2dk içerisinde olay yerinde oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar