Ultraukala senin başlığı açtığın dakikalarda Ertech'le beraber olmama rağmen benim bile haberim yoktu.
Hayırdır MT kameraları mı yerleştirdiniz yollara:silent:
Bu tür durumlarda başlık açmadan önce biraz sakin olmak, kullanılan kelimelere çok dikkat etmek ve mümkünse(ki bu olayda mümkündü) müsade istemek lazım.
Belki ertech'in ailesinden biri eve gelmedi diye açıp foruma baksa, haberi burdan duysa boş yere panik yapıcak belkide olmadık iş açıcaktı başına.
Neyse hepimize geçmiş olsun, çok ucuz atlattık.
Babafingo Ertech her gün yediği 10 yarım ekmeğin hakkını pejo partneri ortadan ikiye katlayarak verdi
Kendisinde tek bir çızık bile yok diyebiliriz.
Hastanede bize satın, kesip inceleyelim dediler, vermedik
Motoru için ben pert diyorum, neredeyse arka teker dışında sağlam bir yer yok, ön amortisörler dahi ikiye bölünmüş durumda.
Motoru görünce elim ayağım titremeye başladı, çünkü arabayla çarpışmış motorunun hepi topu 2 aynası kırılmış sürücülerin yol ortasında nasıl can verdiklerine daha önce bir kaç kez şahit oldum.
Ertech iyi diye kandırıldığımı, durumunun çok kötü olduğunu düşünüyordum ki cepten Ertech aradı, "kanka patladım hehehehe numunedeyim" gelsene gibi bişiler diyodu acaip rahatladım.
Keratayı seydeye uzanmış parmağını emerken görünce keyiflendim bile diyebilirim:queen:
Buda Ertech'in sağlamlık kanıtı
Gelelim pejoya, sabah Hüseyin(hastanede gerçek adınıda öğrendik) Ertekin, Gürkan ve Görkemle beraber araçların çekildiği parka gittik.
Aracın içindeki bira şişeleri halen duruyordu, aslında aracı 14 yaşında sarhoş bir çocuk sürüyordu, E5 üzerinde bir süre polisten kaçtıktan sonra yakalandı ama biz hastanedeyken kazaya sebep olan aracın yan koltuğunda oturan, 37 yaşında ve daha öncedende 2 kere alkollü araç sürerken yakalanan şerefsizi sürücü diye yazmışlar.
Şehir eşkiyaları başka bir şey değil.
Şuan tek sorun Ertech'in motorun parasını karşı taraftan alabilmesi, bu konuda avukat olan veya avukatı olan arkadaşların fikir ve bilgilerine ihtiyacımız var.
Ön bilgi olarak, karşı tarafın kaskosu var, bizde sadece trafik sigortası var ve suç polis raporunda %100 karşı tarafta, bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Tekrar hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.:rendeer: