dün sabah kuşadasından yola çıktım niyet marmaristi sağlıkla vardım hedefe,sonra servis bakımı için istanbul motora uğrdım onlarda vazifelerini eksiksiz yerine getirdiler.
MARMRİS istanbul motor ersi bayi ve servisine başta valkan bey olmak üzere ilg,alaka ve değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederim
turkchopperin marmaris buluşması aralarına benide aldılar muhteşem bir geceydi marmaristeki katkıları için vatanoğlu kardeşime teşekkürler.
barış kardeşime marmaristeki katkıları için çok teşekkür ederim,adamda ne sabır var be,3 yıldır hiç bıkmadı benden sağolsun nezaman gitsem ilk günkü gibi karşıladı sağolasın barış kolay gelsin sana.
26.04.2009 pazar yani bu sabahta marmaristen antalyaya gitmek için yola koyuldum fethiyeyi geçince gelmeden bi baktım yolkenarı mahşer günü gibi kalabalık,çektim motoru sağa meüer kros yarışları varmış resimledim bende sonra yola devam ettim.
ve dün buluşup görüştüğümüz muğlalı kardeşim yarışlara gitmek için,yola çıkmışlar muğladan arkadaşlarıyla sakarda mola vermişler kahvaltı için,onlara konuşup yola devam ettik snra
işte kros yarış alanından görüntüler
antalyanın kalkan sahil ilçesinden manzaralar seyrine doyum olmuyor nerde istanbulun gürültülü stresli şehri nerde buralar, insanlar kendini istanbula hapsetmişler.
işte benim tutkum türkiyenin engüzel yeri antalyanın kaş ilçesi huzur buluyorum burda
kale demre antalyanın sera kentlerinden yukardan kuşbakışı görünüşü
emin kardeş bugün tanıştık kendisiyle demrede nur pastanesini işletiyor katkıları için kendisine çok teşekkür ederim.