akşam diyarbakırı geçince erganide aşırı yağmur nedeniyle zorunlu mola verdim,geceyi öğrt.evinde geçirdim sabahta yola koyuldum elazığa doğru ,yağmur dinmemiş ama yol yapmaya engel değildi bende yavaş yavaş ilerledim,maden ve hazar gölünden sonrta elazığa ulaştım ve serdar hocamın yanına bilgem kolejine geldim.
urfadan çıkarken yağmur bastırınca 25.km de emoş tesislerinde mola verdim
yağmur kesince diyarbakıra doğru yola koyuldum
akşam erganide kaldıktan snra,05.05.2009 salı sabah yani bugün yola çıktım,kahvaltı için maden su tesislerinde moladayım
ve hazar gölü yolun kenarında mükemmel manzaralı görünüyordu
merkeze geldiğimde direk okula geçtim serdar hocamın yanınasoluğu yemekte aldık
akşam oldu serdar hoca yemeğe davet etti çarşıya,oturduk ocakbaşına yemeğimizi yedikten snr istirihate çekildik.

ertesi sabah 06.05.2009 yani bugün motorun periyodik bakımı ve yağ değişimi için harput motora gittik.

harput motordan zülfü usta ve serdar hocam

serdar hocama :harput motordan zülfü usta ve ekibine motorumdaki katkıları ve bakımları için teşekkür ederim.

sonra moto 23 üyelerinden muratın işyerine geçtik çarşıya hocamla birlikte

kendiside bizi doğru öğlen yemeğine götürdü ikramları için teşekkür ederiz murat kardeşimize,elazığa nezaman gelsem başta serdar hocam olmak üzere ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar.ayrı ayrı teşekkürler hepsine.
eylülde elazığa çalışmak üzare gelebilirim daha sık görüşecez kendileriyle keza işgörüşmesi yaptım elazığda,öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışabilirim inş olur.
elazığ bilgem koleji ve özel okul md. muavini sayın turgay turgut beye nazik karşılamaları ve sıcak samimi sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederim

bilgem koleji özel okulu değerli öğrnci ve öğretmenlerine kahvaltı jestleri için teşekkürler

istanbuldan akın ocaktan elazığda ünüversite okuyor kendisilede görüşme fırsatım oldu.

serdar hoca ile motorlarımız benim orjinal hakiki çinyıben ve gerçek japon honda shadow

elazığ mt den ve moto 23 kulübünden murat ve mehmet kardeş elazığdaki yardım ve katkıları için teşekkür ederim kendilerine

3 gün aradan snra heyacan yeniden başladı yola çıktım bingöl ve erzuruma dğru

kovancılar bingöl arası yol manzaraları

08.05.2009 cuma sabahı bingölden başladım yola kovancılar ve çat yoluyla erzuruma doğru

bingöl karlıovadan lokantacı kazım usta yeni tanıştık ama hemen kaynaştık,ikramları ve yemek için sağolsun allah işlerinde başarı versin.
dağları taşları aştık geldik artvine,önceden marmokta tanıştığım yalçın abim ve motorcu arkadaşlarına uğradım gerçi çıkaramadılar ama,genede misafirperverliğin eniyisini sergilediler,çok inceydiler herşeyi düşündüler,benim için özel zaman ayırdılar eksik olmasınlar özellikle yalçın abim çadır kurcam dedim,izin vermedi evinde misafir etti,yakıtıma kadar destek verdiler hafızalarımdan unutmam mümkün değil artvinli motorcuları,nedesem ne yazsam azgelir kendilerine çokta mütevazılar,hepinize selamlar işleriniz kolay gele.
orjınal motorcular arasında tek ben çakma motorcu ammada yakıştım he

artvinin uzaktan görünüşü
işte yalçın abim artvindeki tek anahtarcı,gönlü zengin,mütevazı,candan dost canlısı,böyle birini tanıdığım için çok şanslıyım.
orjinal japon ve orjinal çinli (tek kişi)motorcular
artvinin yukarılarında mesire ve piknik yerleri
burasıda aynı yerde temmuz 19.20.21 tarihlerinde ilk kez festival düzenlenecek alan inş katılımı yüksek olur ben şahsen orda olmak istiyorum
ve ayrılık zamanı tabi meşhur karadeniz muhlamasını yiyip öle gidiyoruz
motor ve gönül dostu ekrem arkadaşıma çok değerli katkıları için nekadar teşekkür etsem azdır.
çıkarken arvin tabelasını çektim,sonuç itibarı ile başta yalçın abim,ekrem ve osman arkadaşım olmak üzere artvinli motorseverlere nekadar teşekkür etsem azdır orda yaptığnız herşey için varolun sizler için bişiy değildi belki ama çok rahatladım yanınızdan ayrıldıktan sonra,başka şartlarda yeniden görüşmek umuduyla.selamlar.
fındıklıya 4 km kala kayışım koptu,yolda durup beni ardeşene 25 km karşılıksız götüren murat kardeşime nekadar teşekkür etsem azdır
kayışımı ve yağımı ardeşende kanuni servisi musa usta değiştirdi,hernekadar malzemeler bendende olsa sağolsun işçilik almadı yardımları ve ikramları için kendisine teşekkür ederim.
ve sürmenede candan bir dost nezman yanına gelsem hep destek oldu,buseferde hissedilir şekilde destek verdi,katkıları ve ikramlarından dolayı minnettarım kendisine.
muhammet söğüt kardeşim,babasının çok emeği var bende, izmir narlıderede pidecilik yapıyor selahattin kardeşim butarafa trabzona gelipte uğramamak olmaz asker gönlü almak sevaptır allah ailasine sağ salim kavuştursun hayırlı teskereler,onunda gönlünü aldık.