:flower:ıso abi sadece yuzunuyıkamakla olmaz duşa sokcan iyice çitilicennn...
baaksennn
abi ordan nasıl görünüyo bilmiyorum ama ben tam bi kazak erkeğiyimm bakma burda alttan aldığımaa,yoksa eskilerden bi recep ivedik var bide ben varımm
konuşma leyynnn ( recep ivedik smileysi ):cherry:
:flower:
Heyttt er ke gime bakk:queen::queen:
Yenge ne diyo bu iki ters bi düz haroşe erkeği:queen:
.
( başını kuma sokan deve kuşu simileysi )::utangac:
yav ne adamlarsınız yaaa:queen::queen:seviyorum vallaha sizleri![]()
şaka maka ama her zaman derim bir bayanın en güzel hali banyodan yeni çıkmış halidir yani en doğal hali ,
küçük çocukları, yaşlıları, kalp hastalarını ve hamileleri ekrandan uzak tutun,korku içermektedir. :queen:
![]()
off iso, konun donmüş dönmüş sana geri patlamış :cherry:
arada iş birlikçi ajanlar olmasa bu konuyu nasıl çevirirrsen çevir bana dönmezdi ya neysee:cherry:demekki napıyomuşuzz kız arkadaşımızı üye forumumuza çağırmıyomuşuz,gerçi zaten burda tanıştık ama olsunn![]()
sür boyayı kaktır gitsin bu ne ya içim kalktı (modlar kaldırın şu bülen (abi-abla:silentyı):mrgreen:
arada iş birlikçi ajanlar olmasa bu konuyu nasıl çevirirrsen çevir bana dönmezdi ya neysee:cherry:demekki napıyomuşuzz kız arkadaşımızı üye forumumuza çağırmıyomuşuz,gerçi zaten burda tanıştık ama olsunn![]()
nasrettin hoca evlenmiş hanımının yüzünü açmış..hanımı sormuş bey sizin taraftan kimlere göriniyim kime görünmeyeyim.. nasrettin hoca karısını ilk defa görmüş ve cevap vermiş: - bana gözükmede kime gözükürsen gözük
hade len yün yumağı hırka kılıklı herif..
iso git kendini köprüden at yada yengenin ayaklarına kapan af dile özür dile ben ettim sen etme de..:mrgreen:
elma şekeri ile kandırmaya çalış kandıramazsan bi tepsi baklava götür o da olmazsa forumu ilanı askı özür dile..:queen:
belki biz seni sevmiyoruz belki biz yengeden taraftayız..![]()
olm nasıl işbirlikçi olmayalım senin gibi zırtonun nesini savunacam..:queen::queen::queen:
saol yaa benim tarafımda olan birilerini görmek güsel :rendeer:
Aşkolsun ilk kez mi senin tarafında birilerini gördün yani ::miiz::
sen konuşmaaaa iso bana anlatıyo sen onun tarafındasın taam mııı ::miiz::
bajım sen bahma onalara ben senden taraftayım işbirlikçi desinler boşwer ben haklıdan tarafatayım..:cat::cat:
canım benim saol sende olmasan tek basımayım heralde koca mt de :rendeer::rendeer: