Erkekleri kandırma sanatı

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kısa dalgaya ayarladınmı iyi çekiyor

ıso abi sadece yuzunuyıkamakla olmaz duşa sokcan iyice çitilicennn...
:flower:
abi ordan nasıl görünüyo bilmiyorum ama ben tam bi kazak erkeğiyimm bakma burda alttan aldığımaa,yoksa eskilerden bi recep ivedik var bide ben varımm

konuşma leyynnn ( recep ivedik smileysi ):cherry:

Heyttt er ke gime bakk:queen::queen:

Yenge ne diyo bu iki ters bi düz haroşe erkeği:queen:

.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hade len yün yumağı hırka kılıklı herif..:p

iso git kendini köprüden at yada yengenin ayaklarına kapan af dile özür dile ben ettim sen etme de..:mrgreen:

elma şekeri ile kandırmaya çalış kandıramazsan bi tepsi baklava götür o da olmazsa forumu ilanı askı özür dile..:queen:

( başını kuma sokan deve kuşu simileysi )::utangac:

yav ne adamlarsınız yaaa:queen::queen:seviyorum vallaha sizleri:p

belki biz seni sevmiyoruz belki biz yengeden taraftayız..:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

gençlikte" makyaj hilesi" deyip geçtiğimiz vakıa ileride vehametini arttıracaktır:)

şaka maka ama her zaman derim bir bayanın en güzel hali banyodan yeni çıkmış halidir yani en doğal hali ,

küçük çocukları, yaşlıları, kalp hastalarını ve hamileleri ekrandan uzak tutun,korku içermektedir. :queen:

7740649_39b5ddaf1200739798_m.jpg

Anne kapıda bişey var.:queen::queen::queen:
Vallahi kadınların güzellik anlayışları çok çarpık en güzel halleri doğal halleri diyorum.
Saygılar:bounce:

sür boyayı kaktır gitsin bu ne ya içim kalktı (modlar kaldırın şu bülen (abi-abla:silent:) yı):mrgreen:

off iso, konun donmüş dönmüş sana geri patlamış :cherry:

arada iş birlikçi ajanlar olmasa bu konuyu nasıl çevirirrsen çevir bana dönmezdi ya neysee:cherry:demekki napıyomuşuzz kız arkadaşımızı üye forumumuza çağırmıyomuşuz,gerçi zaten burda tanıştık ama olsunn :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
arada iş birlikçi ajanlar olmasa bu konuyu nasıl çevirirrsen çevir bana dönmezdi ya neysee:cherry:demekki napıyomuşuzz kız arkadaşımızı üye forumumuza çağırmıyomuşuz,gerçi zaten burda tanıştık ama olsunn :p

olm nasıl işbirlikçi olmayalım senin gibi zırtonun nesini savunacam..:queen::queen::queen:

şaka kankam..:p

sür boyayı kaktır gitsin bu ne ya içim kalktı (modlar kaldırın şu bülen (abi-abla:silent:) yı):mrgreen:

Gerçekten korkunç, sana katılıyorum dostum, mide bulandırmak için bire bir bir abla- abi :queen:

o zaman erhan abiden rica etcen ::ban::::ban:: , tabiiki şaka :p

nasrettin hoca evlenmiş hanımının yüzünü açmış..hanımı sormuş bey sizin taraftan kimlere göriniyim kime görünmeyeyim.. nasrettin hoca karısını ilk defa görmüş ve cevap vermiş: - bana gözükmede kime gözükürsen gözük

nasrettin hoca evlenmiş hanımının yüzünü açmış..hanımı sormuş bey sizin taraftan kimlere göriniyim kime görünmeyeyim.. nasrettin hoca karısını ilk defa görmüş ve cevap vermiş: - bana gözükmede kime gözükürsen gözük

:queen::queen::queen: süperdii:queen::queen::queen::queen:

hade len yün yumağı hırka kılıklı herif..:p

iso git kendini köprüden at yada yengenin ayaklarına kapan af dile özür dile ben ettim sen etme de..:mrgreen:

elma şekeri ile kandırmaya çalış kandıramazsan bi tepsi baklava götür o da olmazsa forumu ilanı askı özür dile..:queen:

belki biz seni sevmiyoruz belki biz yengeden taraftayız..:p

elma şekeriyle kardeşini bile kandıraaz o :p

saol yaa benim tarafımda olan birilerini görmek güsel :rendeer:

olm nasıl işbirlikçi olmayalım senin gibi zırtonun nesini savunacam..:queen::queen::queen:

bencede savunulacak pek bi yeri yok bırakın kendi halneee :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen konuşmaaaa iso bana anlatıyo sen onun tarafındasın taam mııı ::miiz::

bajım sen bahma onalara ben senden taraftayım işbirlikçi desinler boşwer ben haklıdan tarafatayım..:cat::cat:

iso damdan atladı isonun amortisörü patladı..:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
canım benim saol sende olmasan tek basımayım heralde koca mt de :rendeer::rendeer:

dağıtırım ulen bu topici bacımı üzenin derisini yüzerim..:cat::queen:

(deli kadir smileysi):p

bişi değil bacım bu zırtoya pabuçmu bırakacaz..:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar