hakkaten baktıgımda bende de bir tiksinme uyandırdı resim, öte yandan üzerinde bunca konusulmasına da anlam veremedim. adam yapmış etmiş, kendi kültüründe yeri olabilir, bizimkinde olmadığı kesin. bakarsın begenirsin, bakarsın sevmezsin kapatırsın. ama ciddi ama geyik yorumlar yapılır seversin sevmezsin yazarsın yazmazsın.
tartışmaya bahane arıyoruz sanki..
.....Medeniyetle cinselliğin hiç bir alakası yok. Konu burda zaten cinsellik değil. O motora bakarken adamın birisi aklından sizlerden birinin "eşini / kız kardeşini / annesini " geçiyorsa hoşunuza mı gidicek. Sakın bana o motora bakıp da aman tanrım ne güzel bi şaheser ! tam bir el emeği diye düşündüğünüzü söylemeyin, sadece gülerim...
bu da günün komedisi :cherry:
tartışmaya bahane arıyoruz sanki..
.....Medeniyetle cinselliğin hiç bir alakası yok. Konu burda zaten cinsellik değil. O motora bakarken adamın birisi aklından sizlerden birinin "eşini / kız kardeşini / annesini " geçiyorsa hoşunuza mı gidicek. Sakın bana o motora bakıp da aman tanrım ne güzel bi şaheser ! tam bir el emeği diye düşündüğünüzü söylemeyin, sadece gülerim...
bu da günün komedisi :cherry: