Erkekler ilgi ister!

bunun hanımla beyle ılgısı yok.konu ılgısızlık..
...shule dediğin doğru..Topicde ilgisizlik belirtmiş bambu..Fakat içeriğindede aynen :queen::queen::queen: bunu eklemiş.Diğer arkadaşlarda aynısını yazmış(bazıları tabii)...
O zaman biz bu topicle uyutuluyo muyuz..:queen::queen:
Bak bu komik mi dersen.." hiçte komik değil" der sana katılırım..:cat:
.
[YT]5Y1IbsXZZxo[/YT]

bunun hanımla beyle ılgısı yok.konu ılgısızlık..

benim gördüğüm manzarada ikiside yabancı gibi eğleniyorlardı biri gazete okur biri civciv sever :mrgreen:
unutmayınki yuvayı dişi kuş yaparmış adam neyapsın ilgilenmeyince kendinden geçiverdi işte
abi oneydi öyle bir anda adamı izlerken kayboldu:mrgreen:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu nasıl babocan. :queen:

[YT]cvvRvTteP_E[/YT]

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maynundaki harbi kıskançlık be.Hemde ölümüne..
:queen::queen:
Sonsahne felaket ama....:queen:

Valla bende son sahnelerine bitiyorum, hem tut amerikan güreşi yapar gibi döv oyuncah maymuşu, sonrada git zavallı ben yazık bana ayana adamın kucana sıkışıp elini tut.:queen:

Son verdiğin videodaki hatuna bir arkadaşım aşık, görünce işte kadın dediğin budur, on numara diye bir tepki vermişti.:queen::queen::queen:

Valla bende son sahnelerine bitiyorum, hem tut amerikan güreşi yapar gibi döv oyuncah maymuşu, sonrada git zavallı ben yazık bana ayana adamın kucana sıkışıp elini tut.:queen:

Son verdiğin videodaki hatuna bir arkadaşım aşık, görünce işte kadın dediğin budur, on numara diye bir tepki vermişti.:queen::queen::queen:
Bu daha felaket..Yine shule'ye cevap gibi ....
[YT]2SC0_30FiTo[/YT]

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Koptum :queen::queen::queen:

abi bune ya lodos çok kuvvetli esmiş saçlar havada uçuyordu son sahne manyak olmuş:queen::queen:

Koptum :queen::queen::queen:
Al biraz daha kop..Kop babocan
.
[YT]e03tRNYc88U[/YT]

abi bune ya lodos çok kuvvetli esmiş saçlar havada uçuyordu son sahne manyak olmuş:queen::queen:

okay babocan topic de bi muziplik olduğunu sezmiştim....Konuyu bu tarafa çekmek ve ilgisizliğin her iki tarafıda etkileyeceğini anlatmak istedim..Fakat bu komik şu komik değil tartışmasına döndü mesele..Gülmek varken ...:queen::queen:
:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar