Aha buyrun işte ..Benim hamın gibi düşünenhıcde komık degıl bence:silent:
...shule dediğin doğru..Topicde ilgisizlik belirtmiş bambu..Fakat içeriğindede aynen :queen::queen::queen: bunu eklemiş.Diğer arkadaşlarda aynısını yazmış(bazıları tabii)...bunun hanımla beyle ılgısı yok.konu ılgısızlık..
bunun hanımla beyle ılgısı yok.konu ılgısızlık..
Bak bu komik mi dersen.." hiçte komik değil" der sana katılırım..:cat:
aYe babocan bide buna bak..:queen::queen::queen:Ama bu çok komiiikkk :queen::queen::queen:
aYe babocan bide buna bak..:queen::queen::queen:
Vallahi benim aklına gelmedi bak..Olabilir..:cat:Babocan komikten öte trajik bir olay, yazık adam kesin aşık, feci kıskandı. :queen::queen::queen:
Bu nasıl babocan. :queen:
Maynundaki harbi kıskançlık be.Hemde ölümüne..
:queen::queen:
Sonsahne felaket ama....:queen:
Bu da shule' ye cevap gibi bence..:queen::queen::queen::queen: koptom babocanlar nerden buluyorsunuz bunları:queen:
.
[YT]r435iygkr7w[/YT]
Maynundaki harbi kıskançlık be.Hemde ölümüne..
:queen::queen:
Sonsahne felaket ama....:queen:
Bu daha felaket..Yine shule'ye cevap gibi ....Valla bende son sahnelerine bitiyorum, hem tut amerikan güreşi yapar gibi döv oyuncah maymuşu, sonrada git zavallı ben yazık bana ayana adamın kucana sıkışıp elini tut.:queen:
Son verdiğin videodaki hatuna bir arkadaşım aşık, görünce işte kadın dediğin budur, on numara diye bir tepki vermişti.:queen::queen::queen:
Al biraz daha kop..Kop babocanKoptum :queen::queen::queen:
abi bune ya lodos çok kuvvetli esmiş saçlar havada uçuyordu son sahne manyak olmuş:queen::queen:
Al biraz daha kop..Kop babocan
.
[YT]e03tRNYc88U[/YT]
Acaba renkli fotokopi mi:silent:
:queen::queen::queen:
Bence lazer yazıcı..Lazer de yakar geçer be:queen::queen: