er6 n üzerine fotoşop tasarımım:)

3copyh.jpg

Harbidende harika olmuş bu ne böyle süper ötesi bir şey.Elinize sağlık:cat::rendeer:

güzel işe söz ne hacet ama gözüme takıldı sölıyım dedım ukalalıkdan degıl ,arka teker maşanın altında cook kalın ama üsde cıkınca normal e dönüyor ..

Eline sağlık, bence bunu Kawasaki Corp. göndermelisin(Z-moto değil)

O çamurluk oraya iyi olmuş adamlar motosiklet yapıyor çamurluk koymuyor namussuz artçı koltuğunun üstüne kadar çamur atıyor kardeşim.

Unutmadan Sanırım Iron Man'den esinlenmişin gibime geldi.

Arka teker fazla büyük gözüküyor.Onu da küçültürsen gerçekten mükemmel bir tasarım olur...

Kaç paraymış bu yeni model yaw arkadaşlar ülkemize gelirmi gelirse kaçtan kapı açarlar :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yuh!!İnanmıyorum,Bu photoshop'la olamaz...Olursada bence bunu sen yapmadın..Çokçokçok usta kalem lazım buna

e ne var yani yapamaz mı motosiklet.net ten böyle usta photoşop çu çıkamaz mı yani? heralde sen böyle kişileri sadece amerikada ya da başka yabancı ülkelerde var diye biliosun... unutmaki daha bizim ülkemizde daha ne nice usta kalemler var!!

çok fazla zaman ayıramadan parça parça çalıştığım için gözümden kaçan bazı ayrıntılar olmuş arka tekerlek gibi.aslında zor birşey değil benim yaptığım keşke sıfırdan üç boyutlu olarak modelleyebilsemde benim tasarımım diyebilsem yaptıklarıma.

bir arada scooter modlamak istiyorum zamanım olursa.severek burda paylaşacağım sizinle teşekkürler ilginize:cat:

Birkaç motor grenajını birleştirmişsin sanırım, photoshop olarak hatalar mevcut , camın arkasında er6'nın eski göstergesi pek iyi olmamış , ama genelde gayet iyi.

Photoshop olarak birşey diyemem , fakat tasarım olarak oldukça yaratıcı.
3d modelleme üzerinde çalışmanı tavsiye ederim. :rendeer:

Ben beğenmedim. Biraz çingene bohçası gibi olmuş :) Yine de emeğine saygı, paylaşım güzel ("raki göözel, booğaz göözel, keebab gööözel" gibi oldu:p )

kafa kısmı türü azalmakta olan puma'yı andırıyor sanki..güzel olmuş :cat:

müthiş olmus, ön kısmı transformers otobotlarınkine benzemiş, bu nedenle birden transform olacak gibi bir his veriyor. ellerine saglık, güzel paylaşım..

Harika olmuş eline sağlık, Transformers'tan fırlamış gibi sanki :)
Gerçekten çok beğendim, bravo:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar