Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e ne var yani yapamaz mı motosiklet.net ten böyle usta photoşop çu çıkamaz mı yani? heralde sen böyle kişileri sadece amerikada ya da başka yabancı ülkelerde var diye biliosun... unutmaki daha bizim ülkemizde daha ne nice usta kalemler var!!
çok fazla zaman ayıramadan parça parça çalıştığım için gözümden kaçan bazı ayrıntılar olmuş arka tekerlek gibi.aslında zor birşey değil benim yaptığım keşke sıfırdan üç boyutlu olarak modelleyebilsemde benim tasarımım diyebilsem yaptıklarıma.
bir arada scooter modlamak istiyorum zamanım olursa.severek burda paylaşacağım sizinle teşekkürler ilginize:cat:
Birkaç motor grenajını birleştirmişsin sanırım, photoshop olarak hatalar mevcut , camın arkasında er6'nın eski göstergesi pek iyi olmamış , ama genelde gayet iyi.
Photoshop olarak birşey diyemem , fakat tasarım olarak oldukça yaratıcı.
3d modelleme üzerinde çalışmanı tavsiye ederim. :rendeer:
müthiş olmus, ön kısmı transformers otobotlarınkine benzemiş, bu nedenle birden transform olacak gibi bir his veriyor. ellerine saglık, güzel paylaşım..