er6 n üzerine fotoşop tasarımım:)

çok uzun zaman olmuş foruma birşeyler yazmayalı,motor olmayınca okumakta yetiyor aslında,sonuçta paylaşacak çok fazla şey olmuyor sanırım:).sıkı bir ss hayranıyım ben aslında.ancak hem maddi durum hem de boyumun biraz fazla uzun olması sebebiyle bu tarz bir motosiklete sahip olmak hayalden öte gitmiyor benim için.hal böyle olunca bari hayallerimdeki motora başka bir yolla sahip olayım dedim ve bugün elimden böyle bir şey çıktı:p
orjinaliyle pek alakası kalmadı gerçi ama beğenecek misiniz merak ettim açıkçası.

06er650ablkrf1wj4.jpg

3copyh.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yolda görsem korkar yol verırım :D gzl olmş consept moto olmş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yuh!!İnanmıyorum,Bu photoshop'la olamaz...Olursada bence bunu sen yapmadın..Çokçokçok usta kalem lazım buna

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence bu tasarımı kawasakiye gönderin...

bu şekilde tasarım yapıpta maddi sıkıntı cekmen cok garip :)

beğenmenize çok sevindim arkadaşlar,sonuçta bir motosikletin nasıl göründüğüne en iyi karar verecek insanlar buradadır herhalde.ben kendimce amatör olarak sanalmodifiye yapıyorum ama genelde otomobiller üstüne oluyor yaptıklarım.motosiklet işin içine girince biraz fransız kalıyor benim arkadaş grubum.
bu arada "bunu sen yapmadın" acayip bir iltifat oldu valla teşekkür ederim:cherry:

Moderatör
Bunu sen yaptıysan (tereddütle yaklaştığım için kusura bakma) tasarım yarışmalarına katılıp kendine güzel bir kariyer yapabilirsin. Ellerine ve hayal gücüne sağlık :)

Transformers'ın motor olmuş hali :) Çok güzel olmuş,değerlendir bu yeteneğini :wiinkk:

yurtdışında modifiyeciler buna benzer ekleme yapmıyormuki bizde yapabiliriz aslında?

2 kusur buldum 1 artçı selesı one ya oraya nasıl ınsan otursun :D
2 ön farın ustundekı toparlak şeyi kaldırmayı unutmussun aynanın yanında duruyor....

ama cidden süper olmus ellerine sağlık...

Valla süper olmuş bittim arkadasin dedigini bende fark ettim aynanın orda orjinelindeki gösterge paneli kalmış.

on sınyalın yerını cok ıyı akıl etmıssın bence uygulanmalı boylece her motorun karakterıstık bır yuzu olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar