Benim vstrom almadna önceki niyetim Cyan'ın vstrom'u almaktı, nasıl olsa bir iki yıl içinde sıkılır, kaşınmaya başlar başka motor almaya niyetlenir o arada alırım diyordum, hatta beraber gezerken bir tek elcik ısıtma aksesuarı eksik kaldı, ellerim çok üşür, elcik ısıtma da taktır diye takılıyordum ona ama Cyan vstrom'unu çok sevdi, uzun süre değiştirmeye niyeti yok gibi görünüyor.
Böyle durumlar için parayı elinizde tutun, bir şekilde anında nakite çevirebilecek şekilde doviz ya da altın olarak saklayın, fırsat çıktığında şak diye alırsınız. Benim niyetim xmax'ı satar üstüne ekler alırım şeklindeydi ama bu vstrom karşıma çıkınca xmax'ı ha deyince satamadım, piyasanın durgun dönemine denk geldi, ölü fiyatına da vermek istemedim, vstrom'u satan arkadaş tanıdıktı, abi xmax'ı ne zaman satarsan o zaman ödersin diyerek direkt notere gittik de alabildim, sonraki 4-5 ay içinde bir şekilde kalanını da ödedim neyse ki, xmax hala duruyor.
Eğer bu şekilde bir fırsat çıkmasaydı hemen alamayacaktım, bu yüzden kenarda parayı hazır tutun ve iyi durumd avstrom fırsatı çıktığı an parayı basıp alabilir halde hazır olun. Tabi aldıktan sonra yağ değişimi, fren hidrolik değişimi, bir çift yeni lastik vb. gibi masrafları da düşünün.