olur mu yaw 100000 km gider mi motosiklet bi üst kapak conta sübab lastiği falan lazım olur al sana 60 70k lık olursun

en az değer kaybeden piyasada 2 tane efsane var biri 1200 gs ötekic suzuki v storm 650 diğerleri malesef değer kaybeder hemde biraz fazla azcık nc de bu km takıntısı kırmayı zorluyor
Bırak Laf yapmayı varsa Türkiye de 300-400 bin km yapmış motorlar koy örneği görelim öyle iki üç motor örneği istemem en az iki bin üç bin örnek isterim gerçi iki üç taneyi bile bulamassın
Öyle laf döndürmekle olmuyor yok Falanca dünya turu atmış yok orta Asyada filanca bilmem ne yapmış olayı başka yerlere çekmeden lafı saptırmadan Türkiye ye gel Türkiye de sanki bütün motorcu insanlar 200-300-500 bin km yol yapıyorda bizmi bilmiyoruz ..
sahibinden.com arama yaptırdım komple bütün motorsikletler içinde yani 78 bin 705 şu anda ilan var toplamda 78 bin 705 ilan üstünden km minumum 200000 yaptım yani 200 bin km ve üstü arattım ..
Toplam 78 bin 705 ilan içinden 200 bin km üstü 182 ilan bu ilanların hepsine tek tek baktım 182 ilan içinde harbi harbi 3 motor 2 si 200 bin km yapmış biri 201 bin yapmış o kadar gerisi gelişi güzel ilana sayı girmiş 111111 5555555 gibi yada kelle motor artırmış beyni yakmış kadran hata vermiş zaten açıklamada yazmışlar yada 26 bin km yazıcağına 260 bin km yazmış oda açıklamada 26 bin km dedir yazmış falan filan
Toplasan 78 bin 705 ilan içinde 3 motor 200 bin yapmış 250 bin de yok 300 bin de yok .. hala inatla ve inatla neyi savunuyorsun sana Türkiye Cımhuriyetin deki en büyük alım satım sitesinden rakamla veriyle örnekle örnek koyuyorum ..
Velev ki bak Velev ki diyorum öyle bir şey yok ama diyelim ki 78 bin 705 ilan içinde 182 ilanda harbi harbi gerçek olsaydı onlar bile istisna i önemsiz bir veriden öteye gidemezdi ..
78 bin 705 in motorsiklet içinde 182 motor yüzde üstünden % 0.3 bile etmez
. O bile velevki doğru olsaydı değil tabiki de velev ki doğru olsaydı %0.3 bile etmeyen bir veri benim için sadece istisna i önemsiz bir örnek tir
Bir şey inat ediyorsan Amerikada Asyadan falancanın dünya turundan değil kendi ülkenden ayağı yere basan sağlam örnekler koy ..
Yukarda verdiğim örnek resmî rakamlarla resmî bir veridir Türkiye nin em büyük alım satım sitesinden.. sana daha öncede motorsiklet motorunun çalışma prensibini anlattım pek çok teknik veriler le anlattım .. sen inatla motorsikleti arabayla aynı kefeye koyma kafasındasın araba ile motorun çalışma amacı prensipleri çok başkadır
Tamam genç olabilirsin ama biraz tecrübeye saygı duy ..