Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1000cc ss motor klasmanında en iyi motor tabiki ducati şu an için.hafif teknolojik güçlü v4 motor çıktıktan beri bu kategoride ducati bayadır lider.h2 falan bunun dengi değil piste çıkmaz o motor turbo olmasına rağmen v4 güzel yürüyor turboya güvenmeyin.bir çok testte lider diyede gördüm izledim.asıl konu 2. kim derseniz işte o kısmı tartışılır bence.bmw diye biliyorum ama değişiyor tabi.aprilia yeni v4 çıkarttı bakalım o nasıl olucak.
motogp de hondanın adını çıkartan marq marquez oda olmadımı hondanın hali zaten ortadaydı gördük bu sene.ktm bile 1. oldu tüm motorlar birbirine denk iş sürücüde ve pistte bitiyor.hangi ayar hangi pist için kime göre.bu işin erbabıda marq marquez bilindiği üzere.daha atlarım konudan konuya superbike işine falan ama ohooo![]()
Yav tarzan gercekten sende ust seviyede bir cahil ozguveni var.
Motogp de honda nin adini cikartan marq misss,kargalar bile guler buna.
Toplamda 21 sampiyonluk almis adamlar.ozellikle 90 larin ortasindan basliyarak silip supurduler.
En yakin rakipleri agusta(fii tarihinde,daha japonlar yokken veya emekleme asamasinda aldigi sampiyonluklar) 18 sampiyonlugu var.
Bi de bu nasil bir kafa/anlayis anlamadim.Ben de rossi nin rossi oldugu zamanlarda yamaha nin elde ettigi 5 sampiyonlugu saymiyorum !1!
Ki o rossi bir demecinde aynem sunu dedi;"Honda dan ayrilmasaydim tum rekorlari kiracaktim,kafami zikim!"
İsi komediye dokmeyelim.Ayrica gecen sene honda marq in yoklugunda ilk kez moto gp motoru kullanan caylak alex ve yedek surucu ile yaristi.
Ducati miss,Suzuki miss,Yamaha miss bunlarin topu bir olsa bir Honda edemez.
Ama Ktm nin yukselisi gercekten korkutuyor..adamlar da gercekten bir yarisma ruhu var,tipki Honda gibi.