En iyi scooter?

En iyi scooter

• Kullanılan toplam oy
    89
merhaba arkadaslar,

en fazla 5000ytl butce ile 2kisi rahat gidecek, 2-3 saatlik yollari kaldırabilcek,
uygun bi sccoter bakiyorum,
benim hosuma giden modelleri sirasi iletiyorum. sizce ne almaliyim.

kymco People S 200 (en uygun buldugum model bu ancak hava sogutmali)
Keeway Outlook (fiyati cok uygun ama motor konusunda emin degılım)
Sym HD 200 (su sogutmalı olmasi ozellikleri agır basiyor)
Honda PS 150 i
piaggio Carnaby 200
Derbi GP1-250
GILERA - RUNNER VXR 200 RUNNER 200 ST (2. el bulursam kacirmam)
aprilia SCARABEO 200

simdiden fikirleriniz icin tesekkurler.:bounce:

yakıt da benım ıcın onemlı dıyorsan vede yedek parca servıs yonunu dusunuyorsan honda derım,olsun yaksın varsın onemlı degıl dıyorsan runner derım.İkı motorda kolay kolay mekanık arızası vermez.
Şeref

:pr: runner bende cok seviyorum ama cok pahali, birde yedek parca sorunu yasarim diye dusunuyorum, su anda ne kullaniyorsun.

Yedek parça sorunu kesinlikle yaşamazsın.İstediğin her parça ferco'nun elinde var.Hani böyle çok büyük bir şey lazım olur da ellerinde yoksa hemen getiriyorlar o sorun değil.Yedek parça fiyatları ve bakım masrafları gözünü korkutsun gerisi yalan.İtalyan'ların bakımını yetkili serviste yaptırdığınızda sadece yağ değişimi bile olsa en az 60-70 işçilik alıyorlar.Mesela bende 6000 bakımı 90(sadece yağ değişti) tuttu.Kayışın değiştiği 12 bin ya da 18 bin bakımının 500 ytl civarında tuttuğu söyleniyor.
Benim satış sebebim de parçalarının çok pahalı olmasıydı.Ayaklığımın ucundaki demir sürtme sonucu ucundan kırıldı ve kaynak tutmaz dediler.51 € + işçilik + kdv 200 küsür liraya yakın bir para ödedim ve de ne yalan söyliyim motordan soğudum.Ben ekonomik olsun diye motora başlamıştım sonradan iş hobiye dönmüştü ama ona vereceğim bakım paralarına bi uno'ya rahatlıkla binebilirim:queen:

Seçenekler arasında yok ama en iyi scooter diyorsan fiyat/performans/yakıt/bakım masrafları yönüyle Honda dylan listedekileri siler süpürür:cat:

bende x9 500+yahama xt 660 r var fakat bunlardan önce Kymco People S 200 vardı x9 dan hemen önceki motorum 8-9 ay kullandım hala aklımda hem rahat hem konforlu dengeli sürüşü çok zevkli geniş 2 kişi rahat oturabilir benim boy 1,85 kilo 95 çok rahattım + viraj kabiliyeti çok iyi şehir içi için 10 numara bir motor ve taş gibi makine x9 500 ü alınca bunu bir tanıdıga sattım işi itibariyle yaz kış günde 100 km yol yapıyor bu tanıdıgım ve her gördüğümde sorarım bir problem sorun vs çıkardımı diye ve her seferinde cevap yok abi allah razı olsun canavar gibi diyor. aklımda kalan çok pratik rahat güvenli bir motor tavsiye ederim fiyat perfonmans açısından bakarsan en avantajlısı serviside sudan ucuz.

ama 2. sırada benim için honda psi olurdu italyandan uzakdur diyorum başka bişiy demiyorum ben aldım pişmanım

Son düzenleme:
Ben Kymco People S 200 diyorum. Çok güzel makina 2-3 saatlik yolculuklar ona vız gelir..:)

Bende PS150i ye oy verdim ama Dylan'ıda ekleseydin hakketen siler süpürürdü listeyi. Dylana 12 saatlik 900km lik yol bile çocuk oyuncağı geliyor. Beni daha ne kadar şaşırtıcak bu makine böyle :)

runner derim zati dedim oyumu ana attım gerçekten çok iyi hızlanışı var
arkadaşda 150zat vardı biz üç kişi sayılırdık 150 zatta ama onlarda 2 kişidi
düz lüklerde resmen bizi aglattı hızlanışı sanki 150zat duruyor runner gidior
gibiydi orda anladım gerçekten gidişi ve görünümüyle hoş bir scooter.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Runner ama Bw's parça bolluğu ve ucuzluğuyla pratiğe daha yakın.

Beğendiğin modeller arasında olmasada 2003-04 model Burgman 400'ü 5500-6000YTL arası bulabilirsin. Bu motor götürür getirir..Bu modelide listene eklemelisiniz.Benim oyum bir zamanlar HD200 kullanmış biri olarak oyum SYM'ye gidiyor..Şimdiden hayırlı olsun..

butceme en uygun olan ve yedek parcası italyanlar gıbı gecırmıyendır derım.
gerisi yalan italyan olmasındaa :D

sanki Kymco People S 200 bana agir basti,
cok hosuma gıdıyor bu motor,
henuz tam kararımı vermedım ancak agırlıklı olarak bunu alırım gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar