En iyi scooter?

En iyi scooter

• Kullanılan toplam oy
    89
dostum hepsinin kendine özgü bi özelliği var bu modellerin en iyi diye bişey olmaz..önemli olan insanın bir scooterden ne beklediğidir ekonomi isteyen enjeksiyonlu olması yüzünden ps150i diyebilir..performans isteyen derbi yada runner der..paket serviste kullanmak için piaggio alanı hiç görmedim mesela..hafif arazide bws en iyisidir anlatabiliyomuyum??tek bi iyi yada kötü olmaz.. maksat beklentiler karşılansın..amaca hizmet etmesi önemli olan..bunları yazarkende amacım polemik yaratmak değil sadece kendimce fikrimi belirtmek istedim..saygılar..

dostum elıne saglık.kymco ,cular.okuyun,ornek alın.dylan kullanıyor.ama ıllakı dylan al demıyor.

o hoo sen hava su soğutması olayına hiç karışma yamaha drag starlarda hava soğutmalı :mrgreen:
bakabileceksen ikinci el bi runner al keyfine bak. .

Yanılmıyorsun bence cok seri bir motor kullandım bws yı ılk bınenlerın altından ucuyor:):) bide cok saglam alet...

bws ataklı 2 zamanlı motoru var çok yakar iyi kaçar bi makine yani :mrgreen::cat:
( bizim scooter 4 zamanlı)

Son düzenleme:
sero35 eyvallah kardeşim:) dediğim gibi scooter tercihinde en önemli nokta beklentileri karşılaması..bende motorumu alırken çok düşünmüştüm bunları sonuçta dylanı tercih ettim neden su soğutmalı olması 150cc olmasına rağmen 16hp olması kombine fren sistemi vesaire birçok artısı vardı ki ben aldığım dönemdede 4700liraydı fiyatı tabi runnerda almak isterdim ama o dönem fiyat 8000-8500 arasıydı runnerda..dylanı tercih ettim pişmanmıyım değilim ama arasıra düşünüyorum Allah korusun bi kaza bela gelse halimiz ne olur grenajlar uçuk fiyatlarda egsoz 900 lira düşünsene bi motor parası çıkıyo..dylana motor yaptıran bi abimiz var bursada konuştuğumuzda söylediği şuydu toplam masraf 2000-2500 arası oldu..bunlarıda düşünmek lazım az para değil 2tane çinli scooter alınıyo nerdeyse:) bütçe meselesi sonuçta parası olan gider 14bin euro verir gp800 alır olmayan çin malı alır onada saygım var..

Bu konuyu açan arkadaşın (noreal) anketine göre Runner en fazla oyu almış ama kendisi benim kullandığım modeli beğendiğini ve hemen hemen kararını son dakika değişikliği olmazsa bu yönde vereceğini yazmış....Bende alırsa pişman olmayacağını belirtiyorum ama başka bir modeli seçerse ona tabiiki saygım var.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar