En Çok Tutulan Kolay Satılan Motosikletler Hangileridir?

r6 sticker +5hp
samurai sticker +3hp

stickeri öne yapıştırmasının sebebi bence hiç bir motoru geçemeyeceğinden bari aynalarından şekil dolaştıgını gösterebilsinler

Soran olursada,yaa pampa motorda benzin az ondan gaz kolunun hakkini vermedim denilir,tabi yersen.

Samurai motorları megelli ile aynı değilmiydi hatta aynı motoru revize ettiler rx3 evo ya koydular o motorlar da bir vibrasyon birde stop etme sorunu vardı ..

Ona en iyisi söküp atıp motoru kelle motor çıkma cbr250 R25 pulsar motoru falan takıcaksın ..

Son düzenleme:
Samurai motorları megelli ile aynı değilmiydi hatta aynı motoru revize ettiler rx3 evo ya koydular o motorlar da bir vibrasyon birde stop etme sorunu vardı ..

Ona en iyisi söküp atıp motoru kelle motor çıkma cbr250 R25 pulsar motoru falan takıcaksın ..

aklıma geçenlerde gördüğüm eski kasa r25e mt7 bloğu takan biri vardı sarı sitede görmüştüm o aklıma geldi

1) R25
2) R25
3) R25

yorumunda bir hata var onu düzeltiyim

En çok çalınan motor listesi
1) R25
2) R25
3) R25

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

Enişte,hyo deltabox şasi ve dereceli cift silindir,r25 sirali çift ,o blogu gtra nasil oturtmuş?yeni baglanti kulaklarimi yaptirmis?r25 radyatorunu nasil oturtmus,hyo yag sogutmali blok.

en zor kısmı bunlar olsun yeni kulak ta yapılır yeterki istesin

Örnek :

Bu arada s1000rr a sapladım diyen r25 lerin sapladığı makine bu galiba :queen:

Tutulanı bilmemde emsallerinden üç, beş ucuz fiyat verdiğin motosiklet en kolay satılan motosiklet.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
aklıma geçenlerde gördüğüm eski kasa r25e mt7 bloğu takan biri vardı sarı sitede görmüştüm o aklıma geldi

imkanım olsa xmax'a mt7 bloğu takıp denemek isterdim. :)
Tmax'ın daha üst modelini çıkarsa yamaha mt7 bloğunu bir sürü motora taktı bir de honda'nın x-adv tipinde max-adv diye model yapsa mt7 bloğu ile süper olurdu diyorum ama yamaha beni dinlemiyor. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncel....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar