Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a en çok tutulan kolay satılan motosikletler hangileridir?
honda yamaha 100 250 cc honda yamaha 650 700 750 cc honda yamaha bmw 90 1000 1200 cc her model piyasada rağbet görüyor
Rağbet demiyor en çok tutulan makineler diyor piaggio vespa da rağbet görüyor arkadaşım daha yeni geçen gün 2016 vespa 250gts ni 145 bine sattı
Bir hafta da sattı .. rağbet ayrı bir şey çok tutmak ayrı bir şey ..
Basit örnek 2022 model satılıkta 1230 tane pcx var forza 250 263 tane var nc at nt cbr650r hepsi dahil hepi topu 50 ilan var bu nc nt at cbr650 rağbet görmüyor demek değil rağbet görüyor ama en çok tutan modeller satış rakamlarından belli oluyor
Arkadaş da en çok tutanları soruyor.. yukardaki honda örneği Yamaha içinde geçerli başka markalar içinde geçerli her markanın kendi içinde bir kitlesi var suzukici kawasakici bmw ci kymcocu sym ci vespacı piaggio cu kendi içlerinde bir rağbetleri var ama en çok satma tutma ayrı bir şey ..
megelli 250r
bumoto calibre 250
yuki yk250-21r samurai
al satı çok hızlı araçlar piyasada bile o kadar hızlı satılıyoki sarı sitede ilan bulunmuyo bazen
megelli 250r
bumoto calibre 250
yuki yk250-21r samurai
al satı çok hızlı araçlar piyasada bile o kadar hızlı satılıyoki sarı sitede ilan bulunmuyo bazen
2015 de calibre vardı bir sattım yok bir daha bulamıyorum sattığım motorda dahil olmak üzere yok oldu![]()
Malumunuz,dikiz aynlari sökülmuş,kafada kask yok,lastikler kabak,plaka katlı,kötü bir egzozla R25 avcisi gibi geziyordu.
Yuki samurai motordan görmuştum,eleman yanlara R6 stickeri,ön cama da kılıç resmi yapiştirmişti,
Şair sanirim burada,samuray kılıcimla geliyorum mesaji veriyordu.
Malumunuz,dikiz aynlari sökülmuş,kafada kask yok,lastikler kabak,plaka katlı,kötü bir egzozla R25 avcisi gibi geziyordu.