Valla kendi düşen için ben de ağlamam,içkili motosiklete binersen olacagı bu! Kendisi için hiç üzülmedim,geride bıraktıklarına Allah sabır versin.Hep yazıyorum;bu gibi kişiler yüzünden motosiklet camiası toplumun gözünde kötü algılanıyor.
Bir insandan söz ediyoruz hem de gencecik bir insandan...Hayatının baharında bi cahillik etmiş...Hatasız kul olmaz hepimiz dönem dönem hata yapmışızdır..Belki de hala yapıyoruz...Ben de alkollü motora binmeye karşıyım...Kendisi için hiç üzülmemiş olabilirsiniz ama acımız bu kadar tazeyken yazdıklarınıza biraz daha dikkat ederseniz sevinirim...:farao:
Neden gercek düşüncemi söyledim diye mi dikkat edeyim! Daha 1 ay olmadı bi arkadas İzmir'de kaza yapmıştı,yüksek süratle Altınyol'da bi otomobile arkadan carpmıştı,o zaman da aynı seyleri yazdım.Bazı insanlar hep kendilerini düşünüyor.Uygunsuz yerlerde yüksek sürat,alkol,korumasız motosiklet kullanma; bunları yapıp ölen kişi için Ü-ZÜL-MEM!Tek üzüldüğüm geride bıraktıkları.
Bazı şeyleri konuşmaya konuşmaya ölümler devam ediyor,herkes ahhh-vahhh ediyor ama gercegi biri söyleyince triplere giriliyor.Neyse böyle devam edin,burda motosiklete yeni sevdalanan gençlerin kulagına küpe olacak seyler yazacagınıza!