Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

tüm yakınlarının, tanıyanlarının başı sağolsun... çok üzücü, çok acı...

Allah rahmet eylesin kardeşimize,inşallah mekanı cennet olur...geride kalanlarada sabır versin... :salut::salut:
Çok gençmiş daha.....

bilenler, kazanın detaylarını bilahare paylaşırsa çok sevinirim!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bu sitede bazı saçmalıklara tahammül edemiyorum..Canım yanıyor yahu,,isyan ediyorum böğle aymazlıklara,,saçma sapan yazılara..insan insana insan olduğu için merhamet eder,,sever sayar,,ufak bir hatadan dolayı canından olmuş insana acıyı içinde hissederek,,koftiden değil gerçekten içinde hissedereküzülmem gerek..Bu gün eğlenmeyecem bu gün gerçekten yas tutacağım..Ne tanırım ne bilirim az önce resmini gördüm,,içim ezildi..O kadar pislik torbası insan varken bu gencecik çocuk..ALLAH RAHMET EYLESİN..Yazık çok yazık...

Abi inanmıyorum gerçekten...daha çarşamba günü beraberdik, o yeni aldığı motorun bakımını yaptırıyodu...gerçekten inanamıyorum şu an...yazık oldu neşe dolu sevgi dolu idi gerçekten...

mekanı cennet olsun :(

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah rahmet eylesin, tahsiratını affetsin ve yakınlarına sabır versin. Toprağı bol olsun arkadaşımızın. Kader işte... Yazılmışla çizilmişe mani olunamıyor. Çok yazık. :salut:

Emrah arkadaşımızın vefat etmesı hem ınandırmadı hemde üzdü kendısı ılk defa ahlatlıbelde gordum daha onceden telefonla konuşuyorduk ybr 125 cc den aprilla pegaso ya atlamıştı gecenlerde pegaso ıle gezerken arka sınyalını kırmıştı metın usta tamır edıyordu hiç aklımdan gecmezdı o motorla kaza yapabılcegı ama ıcımdende bıraz ybr ıle kendını pişirebılırsın diye sölemıştım aılesıne sabır yakınlar baş saglıgı dılerım işte resmi:salut:

Geride kalanlara sabır diliyorum. Çok zor birşey. Şimdi alkolün veya dikkatsizliği vurgulamak boş belki ama motosiklet severler her zaman dikkatli olmalılar..

yeri cennet olsun.. çok üzücü çok.. :(

Bu siteden kaybettiğimiz kaçıncı arkadaşımız... Avatarım hala değişmedi... Geride kalanlara sabır diliyorum.

allah rahmet eylesin.. Nikini Tanıyorum ParaREscue.. Yazık oldu ya... olmaması GEreken Bişey Bu.. Böyle ölümlü Motosiklet kaza haberlerini Okudukca içim Kötü oluyor... korkuyorum Acıkcası... Kalanlara Dostlarına SAbırlar diliyorum ...

Pararescue emrah ın aılesıne bas saglıgı dılerım. tum mtankara dostlarınında bası sagolsun

yazık olmuş
Yakınlarına Allah sabır versin
Kim bilir daha önce kaç kez alkollü kullandı ki bu seferde bişe olmas dedi
mekanı cennet olsun ne diyelim

yazık olmuş
Yakınlarına Allah sabır versin
Kim bilir daha önce kaç kez alkollü kullandı ki bu seferde bişe olmas dedi
mekanı cennet olsun ne diyelim

Sabrımı çok zorluyorsunuz arkadaşlar.Bir işide düzgün yapın formu sonundan okuyup yorum yazmayın. Alkolsüzdü diye kaç defa yazdım. 60.mesaj,65.mesaj daha yazmama gerek varmı?

Son düzenleme:
Sabrımı çok zorluyorsunuz arkadaşlar.Bir işide adam gibi yapın formu sonundan okuyup yorum yazmayın.Adam gibi okuyun yazılanları. Alkolsüzdü diye kaç defa yazdım. 60.mesaj,65.mesaj daha yazmama gerek varmı?

arkadasım ilk sayfayı okuyup yasdım sadce bu kadar tepkiye gerek görmüyorum ki kötü bişe de yasmadım ben dikkatini çekerim Alkolü alkolsüz beni ilgilendirmez belirtilmesi de gerekmez bi can gitmiş yaa ne drumda nasıl olduğu önemli deil bence
tekilma aradaki kelimelere

tekrar yakınlarının bası saolsun
mekanı cennet olsun

motosiklet.net'in başı sağolsun... Allah ailesine sabır versin çok üzücü çokk:( mekanı cennet olsun kardeşimizin...

Abi inanmıyorum yaaaaa.....

Bu hayata, bu dünyaya bu düzene gelde isyan etme....
Abi öyle bir insanın vaktinin dolması için bir tane mantıklı sebep yoktur. Tek tesellim Yüce Allahım sevdiği kulunu yanına erken alır denmesi.

En son ahlatlıbel de görüşmüştüm.

İlk sayfalarda alkolle ilgili msj ları düzeltebilirsek çok iyi olur arkadaşlar. Herkes ilk msjları okuyup cvp yazıyor gerisini okuyan yok....

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, ruhu sad, toprağı bol olsun...
Ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar