Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

Allah rahmet eylesin . Gezilerinden birinde çekildiği bir resim .

smallcu3.jpg

ALLAH rahmet eylesin şu hükümet alkolüde yasaklasa da tam rahat etsek
geride bıraktıklarına da sabır ihsan eylesin
motorcu ölümlerini duyunca bende kaza yapıp ölecem gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Madem alkolsüzmüş,Allah rahmet eylesin kardeşimize,sevenlerine sabır versin...

ALLAH rahmet eylesin şu hükümet alkolüde yasaklasa da tam rahat etsek
ibret alalım arkadaşlar bişey olmaz demeyin 1 şişe bira yada başka bişey görüyorsunuz kendisi öldü gitti allah rahmet eylesin ama geride bıraktıkları ne olacak motorcu ölümlerini duyunca bende ölecem gibi hissediyorum

Arkadaşım iki mesaj üstte neler yazıyor görmüyormusun? nasıl okuyorsun?nerenizle okuyorsunuz? Lütfen artık kapatın şu Alkol mevzusunu....Emrah Alkolsüzmüş.

Yaz geldi gencecik arkadaşlarımızın vefat haberlerini almaya başladık. Çok üzgünüm, motor vazgeçilmesi zor, tehlikeli bir sevda. Tek dileğim motora binen her arkadaşın önce kendini tanıması, kullandığı aracın bilincinde olması. Hayatı ve hızı seviyorsa o zaman ya büyük motor almayacak, ya da motor kullanmayacak. Çünkü insanın altındaki büyük gücü kullanmaması çok zor. Kullandığı aracın bilincinde olmalı çünkü bizi koruyan tek şey Allah ve kendimiziz.
Lütfen birbirinize destek olun, arkadaşınız bir hata yaptığında söylemekten çekinmeyin, içki içen varsa, çok sinirliyse, kısaca motor kullanacak salimlikte değilse elinden alın anahtarını.
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin...

Son düzenleme:
Canım kardeşlerim abilerim,zaten bi önceki mesajıma bakarsanız,yanlış verilen alkollü bilgisi olduğu için ( yazık olmuş ) yazdım sadece( ve böyle yazan tek kişi değilimm ) ,ama konuyu takip etmeyede devam ettim ,kimsenin günahına girmemek için,olay netleşti sorun çözüldü,fakat ilk mesajdaki gibi devam etseydi konu ,ben biraz gaddarım bu konularda çok özür dilerim...

:salut::salut:yahu geçenki buluşmada benım motorun resimlerini çekmişti.
neşeli birisiydi kahretsınnn.:pr:
mekanı cennet olsun...

Alkollü veya değil, bize bu arkadaşımıza rahmet dilemek düşer.Gerisi Allah ile onun arasında.Allah rahmet eylesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet ruhu sad toprağı bol olsun..

bu sabah eniştemi kaybettim..:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu alkollü olsa ne olacakki..Gencecik bir can gitmiş ,,taziyesini üzüntüsünü bildiren buyursun bildirsin,,hayret bi,şe yahu ,,yok alkolmüş,, yok hızmış hangimiz 4 --4 lük insanız..Gerçekten canı yanarak ,,acıyı içinde hissederek üzülmeyen insan insanmıdır..

allah sevenlerine sabır, kendisine de rahmet eylesin... her ne kadar tanımasam da, gerçekten aslan gibi bir kardeşimizmiş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar