Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

dün akşamda moralsiz yattım,sabah kalkınca aldığım habere bak:pr:

allah rahmet eylesin

ddh

allah rahmet eylesin gerçekten üzüldüm dikkat etmek gerekir alkollu iken motosiklet kullnamamak gerekir sonuçta iki teker 4 tekerde kurtulma şansın daha fazla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailesine sabırlar dilerim.

Bir arkadaş yazmış, "bundan sonra artık bir şey yazmak boşuna" diye ama esas şimdi yazmak lazım çünkü bizim insanlarımız acı bir olay olmadan durumun önemini kavrayamıyor. Geride kalanların alkollü şekilde motosiklete binmemesi lazım. Bu olay onlara ders olur ama sanmıyorum. İlk başta etkilenen 30-40 kişi olur ancak yine insanlarımızın sahip olduğu toplumsal unutkanlık sebebiyle en sonda belki sadece 2-3 kişi kalacaktır ama bu da bir kazanç. Kazaların öncesinde yapılan konuşmalar hemen hemen hiç kimseyi etkilemezken sonrasında yapılan konuşmalar ise ancak 30000 kişide 2-3 kişide etkili olabiliyor. Çok yazık. Konuşmaya ve uyarmaya devam!

Yüksek cc' li motor almama kararım devam ediyor...Başsağlığı dilerim...

Kaan AK

Valla kendi düşen için ben de ağlamam,içkili motosiklete binersen olacagı bu! Kendisi için hiç üzülmedim,geride bıraktıklarına Allah sabır versin.Hep yazıyorum;bu gibi kişiler yüzünden motosiklet camiası toplumun gözünde kötü algılanıyor.

bir şey yazmak yada söylemek istemiyorum artık.

:salut:Allah rahmet eylesin.ailesine ve tüm mtye başsaglıgı sabır diliyorum.ben inanamıyorum bu olaya tek diyecegim dünya ne boş lütfen dikkat arkadaşlar:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
IMG_1309Small.jpg

Mekanın cennet olsun Emrah

Forumdan Uzaklaştırıldı
uff daha gencecik ya.Allah rahmet eylesin.kafamız dalgınken bile binmenin sakıncalı olduğu motosiklete bide alkollü binmek tamamen intahar.allah yakınlarına ve mt ailesine sabırlar versin.

Çok çok üzüldüm... Ne diyeceğimi bilmiyorum... Tanıyordum kendisini... Allah rahmet eylesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar