- Konu Yazar
Son günlerde içimin yağları eridigi altına ki her yorumu okuyunca zevkden dört köşe oldugum haber..
Gerçi fazla sevinmeyin iptalinin iptali davası açılır ,
Adama bak 4 dönem akp ye oy vermiş miş nasıl olurmuş,
Dolandırıcı şark kurnazları ,
yaw 30 sene 40 sene almanyada yaşa insanlıkdan medeniyetden nasip alama ,
10-15 sene öncesine ait bir alman TV de video sunu izledim bir türk kızı polis olmuş o da bizden biri falan diye yayın yapıyor hizmet edecek diyor, Almanya 40 sene seni tımar etmeye çalışmış sonra TR ye gelince bizi begenme HEY ALAHIM HEY...
hala içimin yağları eridi sanki boğaz da en lüks lokanda yemek yemeye davet edilmişim gibi
öyle endorfin hormonu salgılıyor vucudum acaip mutlu oldugum haber ..Sevincimi paylaşmak istedim ...
Size su veren itfayenin hortumunu ....
Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemeye kalkıyor daha allahtan kitapdan bahsediyor.... Ohhhh beter olun
https://www.youtube.com/watch?v=KyLKowx7WXU&t=133s
Biz yeterince öpüldük diyordum kulagımızın arkası bile kalamdı diyordum , Sonunda AKP hükümetinin yaptıgı son 4-5 yıldır tek dogru icraat biz artık öpülmekten tat vermiyoruz sıra galiba AVrupa daki ...marlara geldi:queen::flower:
Gerçi fazla sevinmeyin iptalinin iptali davası açılır ,
Adama bak 4 dönem akp ye oy vermiş miş nasıl olurmuş,
Dolandırıcı şark kurnazları ,
yaw 30 sene 40 sene almanyada yaşa insanlıkdan medeniyetden nasip alama ,
10-15 sene öncesine ait bir alman TV de video sunu izledim bir türk kızı polis olmuş o da bizden biri falan diye yayın yapıyor hizmet edecek diyor, Almanya 40 sene seni tımar etmeye çalışmış sonra TR ye gelince bizi begenme HEY ALAHIM HEY...
hala içimin yağları eridi sanki boğaz da en lüks lokanda yemek yemeye davet edilmişim gibi
Size su veren itfayenin hortumunu ....
Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemeye kalkıyor daha allahtan kitapdan bahsediyor.... Ohhhh beter olun
https://www.youtube.com/watch?v=KyLKowx7WXU&t=133s
Biz yeterince öpüldük diyordum kulagımızın arkası bile kalamdı diyordum , Sonunda AKP hükümetinin yaptıgı son 4-5 yıldır tek dogru icraat biz artık öpülmekten tat vermiyoruz sıra galiba AVrupa daki ...marlara geldi:queen::flower:
Son düzenleme: