Emaneten İdareten Kiralık Motor Arıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yeni bir motor alana kadar işten eve evden işe gitmelik...iş ev ev iş 10 km den ayda ortalama 250-300 km yapacağım düşük cc kiralık motosiklet arıyorum...amaç evime (Seyrantepe) çok yakın ama bir o kadar ters olan işime Ayazağa Kumburgaz yolu üzerinde Show TV ) gidip gelebilmek...güvenlikci olduğumdan ters mesai saatleri durumum olmaktadır...tertemiz kullanacağıma ve düzenli bakımlarına dikkat edeceğime dair söz vererek beni tanıyan mt üyelerinden bu durumu değerlendirmelerini rica ediyorum...sembolik anlamda bile olsa aylık bir rakam kira bedeli olarak verilecektir...:p ha almam senden kıymetli değil derseniz de çok makbule geçecektir...:p

düşük cc olması tercih nedenidir...çayna olur ...ducatı desmosedıccı olur...1000 rr olur...:cherry:iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir...halik ne demekse artık...:p

Hadi gangeitanıza yapın bi iyilik...:p

2. veya 3.makinası olanlar...gıymetli makinası garajlarda çürümeye terkedilmiş agalarımız olabilir...mondıal yuki cup bile olur...her türlü makina bağışlarınız kabul edilir...:p

valla perişanım lan...:cherry: işin ilginc yönü pcx sattıktan sonra eldeki nakiti babama (istedi namussuz peder ):queen:vermek zorunda kaldım ...para gitti motor gitti g.t gitti hesaaabıı:p...kaldım ortada...:salut:

son olarak bir video koymak isterim....:p manevi anlamda sizi kırbaclamak için...:cherry:

sonucta dünya malı dünyada kalıyor...:p isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler...artık dilenciliğe cingenliğe bağladık olayı kusura bakmayın..ilkk gecesiii ilk gecesiii ah motorsuzluğumunn ilk gecesiii...:salut::p

http://www.youtube.com/watch?v=aDr_xjchlnE

yoksa sarı çizmelerini bir daha giyemeyecek bu yavrucak...:queen: bana motosiklet camiası sahap çıksın..:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

İletişim için numaram 537 335 22 33...

Son düzenleme:
gönülden kopan bir motosiklet varsa kabul ediyoruz...:prahmet yağmurundan bir damla da sen al...:p

Valla orda olsam verirdim benim çinliyi.Para yok benzine yatıyor garajda...5 ayda anca 3000 km yapabildim...

halik yaratıcı olan Allah demek

öürendiğim iyi oldu...sağolasın...:king:

Motür abi ya olsada keşke versem motoru anlamında :) :p

bebişim özel hayatımızı böle forum ortamlarında didiklemesinler...:queen:

dogru..Halik Allahü Tealanin noksansiz sifatlarindandir ve Yaratici demektir.

sağolasın dostum motorum halen yok ama dini bilgim arttı...:p

:salut::queen::salut::queen::salut::queen:

gülersin ordan kıs kıs makinan kıyak duzun guru tabe...:p demezsinki al gangeita vespamda senin olsun amaneten sende eskisin...:pnerdee...yok abi zenginler hep böle...:p

lan bu günleridemi görecektik:(

senin o kıytırık cebefen bile benim için ducatı ayarında şu an agam inan...:queen:

ne oldu pcx yalan mı oldu. ne çabuk sattın.

durumun için üzüldüm param olsa çekerdim altına bir motor dilendirmezdim ortadogu ve balkanların en tanınmış forum üyesini. sayende reklamımızda olurdu. neyse bir piyango bileti alayım büyük ikramiye çıksın sana cbf 600 alacam. bol bol dua et çıkması için. :queen:

amaç evime (Seyrantepe) çok yakın ama bir o kadar ters olan işime Ayazağa Kumburgaz yolu üzerinde Show TV ) gidip gelebilmek...

Ben de iett garajına gelmeden 100mt önce sağ tarafta Trendyol'da çalısıyorum :) Sabahları ayazağı -2 -3 derece oluyor bence motor işi yaş boşver :) ben bazen gidip geliyorum agzım burnum yamuluyo soğuktan :D

ne oldu pcx yalan mı oldu. ne çabuk sattın.

durumun için üzüldüm param olsa çekerdim altına bir motor dilendirmezdim ortadogu ve balkanların en tanınmış forum üyesini. sayende reklamımızda olurdu. neyse bir piyango bileti alayım büyük ikramiye çıksın sana cbf 600 alacam. bol bol dua et çıkması için. :queen:

aga valla bel ağrısından emara bile girdim böyle tabuta girmiş gibi dıt dıt dürüt dürüt diye garip senkronize olmayan sesler çıkaran bir alet...

sonrası satmak zorunda kaldım sonrası babam akbaba gibi çöktü paraya...:p valla kısmet işte ama önce Allah sana verecek...sonra sen bana verecen uzunn iş gibi geliyor bana...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar