- Konu Yazar
Beyler yeni bir motor alana kadar işten eve evden işe gitmelik...iş ev ev iş 10 km den ayda ortalama 250-300 km yapacağım düşük cc kiralık motosiklet arıyorum...amaç evime (Seyrantepe) çok yakın ama bir o kadar ters olan işime Ayazağa Kumburgaz yolu üzerinde Show TV ) gidip gelebilmek...güvenlikci olduğumdan ters mesai saatleri durumum olmaktadır...tertemiz kullanacağıma ve düzenli bakımlarına dikkat edeceğime dair söz vererek beni tanıyan mt üyelerinden bu durumu değerlendirmelerini rica ediyorum...sembolik anlamda bile olsa aylık bir rakam kira bedeli olarak verilecektir...
ha almam senden kıymetli değil derseniz de çok makbule geçecektir...
düşük cc olması tercih nedenidir...çayna olur ...ducatı desmosedıccı olur...1000 rr olur...:cherry:iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir...halik ne demekse artık...
Hadi gangeitanıza yapın bi iyilik...
2. veya 3.makinası olanlar...gıymetli makinası garajlarda çürümeye terkedilmiş agalarımız olabilir...mondıal yuki cup bile olur...her türlü makina bağışlarınız kabul edilir...
valla perişanım lan...:cherry: işin ilginc yönü pcx sattıktan sonra eldeki nakiti babama (istedi namussuz peder ):queen:vermek zorunda kaldım ...para gitti motor gitti g.t gitti hesaaabıı
...kaldım ortada...:salut:
son olarak bir video koymak isterim....
manevi anlamda sizi kırbaclamak için...:cherry:
sonucta dünya malı dünyada kalıyor...
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler...artık dilenciliğe cingenliğe bağladık olayı kusura bakmayın..ilkk gecesiii ilk gecesiii ah motorsuzluğumunn ilk gecesiii...:salut:
http://www.youtube.com/watch?v=aDr_xjchlnE
yoksa sarı çizmelerini bir daha giyemeyecek bu yavrucak...:queen: bana motosiklet camiası sahap çıksın..
ale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
İletişim için numaram 537 335 22 33...
düşük cc olması tercih nedenidir...çayna olur ...ducatı desmosedıccı olur...1000 rr olur...:cherry:iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir...halik ne demekse artık...
Hadi gangeitanıza yapın bi iyilik...
2. veya 3.makinası olanlar...gıymetli makinası garajlarda çürümeye terkedilmiş agalarımız olabilir...mondıal yuki cup bile olur...her türlü makina bağışlarınız kabul edilir...
valla perişanım lan...:cherry: işin ilginc yönü pcx sattıktan sonra eldeki nakiti babama (istedi namussuz peder ):queen:vermek zorunda kaldım ...para gitti motor gitti g.t gitti hesaaabıı
son olarak bir video koymak isterim....
sonucta dünya malı dünyada kalıyor...
http://www.youtube.com/watch?v=aDr_xjchlnE
yoksa sarı çizmelerini bir daha giyemeyecek bu yavrucak...:queen: bana motosiklet camiası sahap çıksın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
İletişim için numaram 537 335 22 33...
Son düzenleme: