ELVEDA NAKED lar :(((

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Cok uzun zamandir naked kullanmama ve cok keyif almama ragmen artik bu lanet fitiklardan dolayi nakedlara elveda diyorum. Onlara elveda demekten ziyade 4-5 yildir bindigim ve omur boyu kullanirim dedigim Street triple ima veda ediyorum. Aslinda bu seneye kadar birsey de yoktu. Ama anlik gelen boyun tutulmalari , hareket kisitliligi (birinde motor ustunde yakalandim) ve arkasindan kolda uyusmalar ile daha fazla buna devam edemeyecegimi anladim. Halbuki gidonun yeni versiyonda uzayarak daha iyi viraj alacagi icin cok heyecanli idim, alali 1 yil olmadan okadar heyecanla bindigim motoru satisa cikardim bugun. Street triple oncesi aldigim gecici olarak gel gitlerde bindigim Suzuki gsx 8s i de satisa cikardim.

Yas geldi, evlendim ve hanimda gezicem senle dedigi icin touring lere yonelmek zorunda kaldim. Simdilik tracer 9 ile devam edecegim, sonrasina bakacagiz.

Hayatimda ciddi bir degisiklik yapmanin verdigi huzursuzluk ile umuyorum yeni motorlarda keyif alirim. (motorun her turlusu bana keyif veriyor ama strs bambaskaydi).

Forumda ilgilenen olur ise piyasanin altina iki motoruda elden cikaracagim. Sari sayfalarda ikiside. Ikiside egzos haric tabiri caiz ise girtlak dolu.

Not: Tracer a da heralde biraz harcama yapacagim ama yamaha bayii parca fiyatlari biraz sacma geldi. Rady koruma, uzun tur cami, alt egzos koruma, vs veya sunuda al diyen olursa sevinirim. Yamaha harici uretici tercihim

Cok uzun zamandir naked kullanmama ve cok keyif almama ragmen artik bu lanet fitiklardan dolayi nakedlara elveda diyorum. Onlara elveda demekten ziyade 4-5 yildir bindigim ve omur boyu kullanirim dedigim Street triple ima veda ediyorum. Aslinda bu seneye kadar birsey de yoktu. Ama anlik gelen boyun tutulmalari , hareket kisitliligi (birinde motor ustunde yakalandim) ve arkasindan kolda uyusmalar ile daha fazla buna devam edemeyecegimi anladim. Halbuki gidonun yeni versiyonda uzayarak daha iyi viraj alacagi icin cok heyecanli idim, alali 1 yil olmadan okadar heyecanla bindigim motoru satisa cikardim bugun. Street triple oncesi aldigim gecici olarak gel gitlerde bindigim Suzuki gsx 8s i de satisa cikardim.

Yas geldi, evlendim ve hanimda gezicem senle dedigi icin touring lere yonelmek zorunda kaldim. Simdilik tracer 9 ile devam edecegim, sonrasina bakacagiz.

Hayatimda ciddi bir degisiklik yapmanin verdigi huzursuzluk ile umuyorum yeni motorlarda keyif alirim. (motorun her turlusu bana keyif veriyor ama strs bambaskaydi).

Forumda ilgilenen olur ise piyasanin altina iki motoruda elden cikaracagim. Sari sayfalarda ikiside. Ikiside egzos haric tabiri caiz ise girtlak dolu.

Not: Tracer a da heralde biraz harcama yapacagim ama yamaha bayii parca fiyatlari biraz sacma geldi. Rady koruma, uzun tur cami, alt egzos koruma, vs veya sunuda al diyen olursa sevinirim. Yamaha harici uretici tercihim
Geçmiş olsun, sağlık ve yaş yerindeyken hayvanat gibi sürmek lazım. Eşinizle birlikte keyifli turlar diliyorum şimdiden.

Ben Suzuki'ye talibim... 200 versem şimdi, kalanı da bi ara ödesem uygun olur mu sizin için ağabey? Bi ara öderim, izci sözü veriyorum. Ama ne ara işte onu söyleyemem maalesef...

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçmiş olsun, sağlık ve yaş yerindeyken hayvanat gibi sürmek lazım. Eşinizle birlikte keyifli turlar diliyorum şimdiden.

Ben Suzuki'ye talibim... 200 versem şimdi, kalanı da bi ara ödesem uygun olur mu sizin için ağabey? Bi ara öderim, izci sözü veriyorum. Ama ne ara işte onu söyleyemem maalesef...
250 veriyorum

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ne demek nakeda elveda, bizler niye motosiklete biniyorduk?
hayinsin ve şu saatten sonra ocak dışısın yavru kurt

Motosikleti
ne demek nakeda elveda, bizler niye motosiklete biniyorduk?
hayinsin ve şu saatten sonra ocak dışısın yavru kurt
Hocam gecen hafta pikes peak kullanmak gibi bir hata yaptim. Naked artik biraz zorlayacak sagligimi o da ayri bir konu

Motosikleti
motorundan vaz geçeceğine spor yapsan ya?
Hocam oncelikle fitigin bir tedavisi yok, sporlar kaslarii bu yasa kadar guclendirdim zaten. Kuru igne var onu da oldum. Ikincisi evlenirken esim motora karsiydi, suan oda gezmek istiyor benimle, zaten kendimi zor tasiyorum bu motorla artci imkansiza yakin bisey uzun yolda.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Çok geçmiş olsun.

CRF 250 zamanınız gelmiş sizin. 🥲 :)

15 yıl önce boyun fıtığı ameliyatı geçirmiş birisi olarak şu an hem dik oturuşu, hem yumuşak süspansiyonları ve hem de tel jantlı ve büyük çaplı lastikleri ile yolu ve yoldaki bozuklukları ütüleyip geçen CRF 250 ile artçı almadan yapacağınız sürüşlerde çok ama çok rahat edeceğinizi söyleyebilirim.

Motosiklet geçmişinizi bilmiyorum ve belki bu tür bir motorunuz da olmuştur ama azıcık da bozuk yolların tadını çıkarın bundan sonra.

Tracer 9'un yanına efsane olur.

Hem Rally ve hem de L versiyonları sizi çok mutlu edecektir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun.
Tracer 9 GT çok güzel motor. Eşiniz de sonunda motoru kabullenip sizinle gezmeye karar verdiyse çok güzel gezersiniz onunla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

he-who-must-not-be-named / Kim Olduğunu Bilirsin Sen

Voldemort gibi oldu o marka model. :ROFLMAO:
Yaa, durun bi gaz vermeyin, kendimi zor tutuyorum. :) Ama bu arkadaş daha genç, yaşı gelmedi, tracer9'la hevesini alsın hele bi, ama tracer 9 sürmüş insana da gitmiyor bu dedirten motor bizimkiler, ondan sonra bu arkadaşı anca GS paklar, Nikki'ye havale ederiz artık.

Şu andan itibaren çareyi hepimiz biliyoruz değil mi arkadaşlar? Çare tracer değil. Adını anmasakta biliyoruz.

Geçmiş olsun bu arada. Can sıkıcı bir durum.
Tracer 9 u bende düşündüm ama 2. viteste 120 yapan motosikleti kullanmak istemedim. Zaten 120 yi geçmiyorum. Banim için gereksiz güçlü ve hızlı gelmişti. Ben 650 cc olan, s harfi ile başlayan markanın v ile başlayan modelinden almak istiyorum. Gerçi bu marka ve model forumda hiç sevilmiyor ve tavsiye edilmiyor ama.....
Eşiniz ile beraber güzel geziler dilerim.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Tracer 9 u bende düşündüm ama 2. viteste 120 yapan motosikleti kullanmak istemedim. Zaten 120 yi geçmiyorum. Banim için gereksiz güçlü ve hızlı gelmişti. Ben 650 cc olan, s harfi ile başlayan markanın v ile başlayan modelinden almak istiyorum. Gerçi bu marka ve model forumda hiç sevilmiyor ve tavsiye edilmiyor ama.....

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Abi GS'te 120 yapıyor 2'de O zaman GS'i de listeden çıkarıcaz.

Senin içinde tek seçenek kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar