- Motosikleti
- Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
- Konu Yazar
Cok uzun zamandir naked kullanmama ve cok keyif almama ragmen artik bu lanet fitiklardan dolayi nakedlara elveda diyorum. Onlara elveda demekten ziyade 4-5 yildir bindigim ve omur boyu kullanirim dedigim Street triple ima veda ediyorum. Aslinda bu seneye kadar birsey de yoktu. Ama anlik gelen boyun tutulmalari , hareket kisitliligi (birinde motor ustunde yakalandim) ve arkasindan kolda uyusmalar ile daha fazla buna devam edemeyecegimi anladim. Halbuki gidonun yeni versiyonda uzayarak daha iyi viraj alacagi icin cok heyecanli idim, alali 1 yil olmadan okadar heyecanla bindigim motoru satisa cikardim bugun. Street triple oncesi aldigim gecici olarak gel gitlerde bindigim Suzuki gsx 8s i de satisa cikardim.
Yas geldi, evlendim ve hanimda gezicem senle dedigi icin touring lere yonelmek zorunda kaldim. Simdilik tracer 9 ile devam edecegim, sonrasina bakacagiz.
Hayatimda ciddi bir degisiklik yapmanin verdigi huzursuzluk ile umuyorum yeni motorlarda keyif alirim. (motorun her turlusu bana keyif veriyor ama strs bambaskaydi).
Forumda ilgilenen olur ise piyasanin altina iki motoruda elden cikaracagim. Sari sayfalarda ikiside. Ikiside egzos haric tabiri caiz ise girtlak dolu.
Not: Tracer a da heralde biraz harcama yapacagim ama yamaha bayii parca fiyatlari biraz sacma geldi. Rady koruma, uzun tur cami, alt egzos koruma, vs veya sunuda al diyen olursa sevinirim. Yamaha harici uretici tercihim
Yas geldi, evlendim ve hanimda gezicem senle dedigi icin touring lere yonelmek zorunda kaldim. Simdilik tracer 9 ile devam edecegim, sonrasina bakacagiz.
Hayatimda ciddi bir degisiklik yapmanin verdigi huzursuzluk ile umuyorum yeni motorlarda keyif alirim. (motorun her turlusu bana keyif veriyor ama strs bambaskaydi).
Forumda ilgilenen olur ise piyasanin altina iki motoruda elden cikaracagim. Sari sayfalarda ikiside. Ikiside egzos haric tabiri caiz ise girtlak dolu.
Not: Tracer a da heralde biraz harcama yapacagim ama yamaha bayii parca fiyatlari biraz sacma geldi. Rady koruma, uzun tur cami, alt egzos koruma, vs veya sunuda al diyen olursa sevinirim. Yamaha harici uretici tercihim