Elevit yaylası(02.07.2011)

Elevit yaylası 1900 rakımlı Çamlıhemşine bağlı bi yayla.Çattan sonra yol durumu çok kötü. güzel eski evlerin de bulunduğu bir yayla.gidiş dönüş toplam 112 km.işte fotoğraflar

Bu güzelim böcekten makro alabilmek için duruyorum ve makineyi dikkatsizliğimden dolayı düşürüyorum:pr:. pilleri örten kapağın tırnakları kırılıyor ve kapak kapanmıyor. elimle tuta tuta çektim diğer fotoları. fotolar da az oldu bu yüzden:pr:

Burası Çat.

Burası Elevitin genel görünümü

20-25 dakikada bir konu açıyorsun... valla helal olsun... nüfus belirsiz yazısı dikkatimi çekti.... resimlerin çok hoş.... bir gün geleceğim o taraflara ve bu senin eserin olacak....

Adaşım ,tekerine ,yüreğine,emeğine sağlık,işte buralar atalarımın ve benim topraklarım:rendeer:,bu arada makinana üzüldüm.

:)biraz öyle oldu evet:mrgreen: teşekkürler. o tabela benim de çok hoşuma gitti. ama gerçekten öyle, yazın doluyor sadece burası sanırım.
fusur-35, buraya gitmemdeki bir sebep de size bi nebze olsun eski memleketinizi fotoğraflayıp göstermekti.inanın buna. siz hep aklımdaydınız orayı fotoğraflarken. o yüzden üsten de aldım bir kaç fotoğraf bütün evler çıksın diye:cat:

Son düzenleme:
Çook teşekkür ederim,orası halen memleketim,ben hiç gidememiş olsamda,orada halen bir evimiz var,sülaleden gidip kalanlar halen var,ama malesef ben halen gidemedi nasip olursa buyıl Ağustos ta kendimi ayarlaya bilirsem bir gelip görmek istiyorum.:).Tekrar çok teşekkür ederim sağolun.:cat::rendeer:

ellerine sağlık çok güzel fotolar.enduroya geçinde aklımdaki ilk yerler sizin oralar. adamın ömrüne ömür katılır orda :)

Adana İl Temsilcisi
Abi bu karadenİz yaylalari hep mi cennet gibi.buralarda insan yaşamalı.

teşekkür ederim ilginize. bu yaylalar hakaten ufak cennet gibi.mutlaka bir kez olsun ziyaret edilmesi gereken yerler bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar