Eldiven şeçimi

Merhaba nu iki eldiven arasinda kaldım hangisini tavsiye edersiniz ?
Koruma olarak hangisi daha iyidir?

http://www.motovento.com/?p=product&gl=motovento&cl=eldiven&i=1080&c=22

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-winter-kislik-deri-eldiven-pmu2207

alpinestras daha kaliteli bir marka olmasına rağmen bu iki model arasında ben 4Riders'ı seçerdim.
alpin yazlık galiba fileli falan. 4Riders içinde kışlık yazmışlar ama tam kışlık gibi durmuyor. komple deri. İç kısmını görmek lazım.
En iyisi deneyerek almak.
İkiside birbirinden farklı ürün. Tam olarak aradığın nedir? Kışlık? Yazlık? Mevsimlik?

Çok fazla kişin sürmediğim için soğuk pek önemli değil. 4mevsim gibi...

4 mevsim eldiven olmaz dostum. 4riders kışlık eldiven alın yaza başka eldiven alırsınız

herkesin dediği gibi marka olarak alpinestars ama bu iki eldiven arasında koruması daha iyi olan 4riders.

soğuk önemli değilse ne için alıyorsunuz?
eğer koruma diyorsan alpinestars ın üzerinde hiç koruma göremedim ben.

Yorumlariniz için saolun yarin gidip deniycem bakalim büyük ihtimalle 4riders eldiven olaçak
LynXMaSTeR evet birinci sirada koruma ikinci sirada soğuk gelir benim için

hocam ben alpinestars ın sp8 modelini aldım, korumalar felan iyi güzel ancak parmak aralarındaki deliklerden çok soğuk alıyor, marka olarak iyi bişi alacaksan fiyatta baya çıkman lazım. benim aldığım model 300 TL idi.
Ancak 4riders ı denemedim, o yüzden yorum yapamıcam, fakat öncelik koruma diyorsan bu iki eldiven arasında 4riders ı almak daha mantıklı

hocam ben alpinestars ın sp8 modelini aldım, korumalar felan iyi güzel ancak parmak aralarındaki deliklerden çok soğuk alıyor, marka olarak iyi bişi alacaksan fiyatta baya çıkman lazım. benim aldığım model 300 TL idi.
Ancak 4riders ı denemedim, o yüzden yorum yapamıcam, fakat öncelik koruma diyorsan bu iki eldiven arasında 4riders ı almak daha mantıklı

Hocam su da alıyordur heralde diye tahmin ediyorum? Bende almayı düşünüyorum da SP modelini

Hocam su da alıyordur heralde diye tahmin ediyorum? Bende almayı düşünüyorum da SP modelini

motosikleti ulaşımdan çok zevk için sürdüğümden dolayı yağmurda pek kullanmıyorum. o yüzden onu test etme şansım olmadı.
eldiven gayet rahat, his bakımından da gayet iyi.
kolunun uzun olması benim için önemli noktalardan biriydi, çünkü montun cırtlarını bilekten ne kadar sıksan bilek sürekli hareket ettiği için aradan rüzgar giriyordu, şimdi ceketin kollarını eldivenin içine sokuyorum çok rahat oluyor.

alpinestar yazlık, korumaları da var, yazın kullanılabilir. Kışın su da geçirir, soğuk da. 4riders ın eldiveni ise yazın imkanı yok kullanılmaz.
Zaten 4 mevsim eldiven diye de bir şey yok, bunun neticesinde ikisini de almanız lazım :p

alpinestar yazlık, korumaları da var, yazın kullanılabilir. Kışın su da geçirir, soğuk da. 4riders ın eldiveni ise yazın imkanı yok kullanılmaz.
Zaten 4 mevsim eldiven diye de bir şey yok, bunun neticesinde ikisini de almanız lazım :p

o alpinestars ın korumaları varsa süper. yaz için kaçmaz bence

En iyisi 4riders eldiveni aliyim yazin duruma göre bi tane daha eldiven aliriz
Evet haklısınız alpinestar korumalari az gibi geldi bana yazlik olarak önerdiğiniz bir eldiven varmi ?

motosikleti ilk aldığımda arkadaşın eldivenleri kullanıyordum idareten, eylül ayında felan gayet iyiydi sıcak havalarda
http://www.motosikletim.com.tr/4riders-air-stream-yazlik-eldiven

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar