Elazığ MT-Barış OĞUZ Arkadaşımızı Kaybettik.

Seni unutmayacağız Barış Abi.

Cenab-ı Hak'dan rahmet diler , ailesine sabır temenni ederim.

Geçen sene Arapkir gezimizde beraber resim çekilmiştik . :salut:
Mersin'e gelmişlerdi o zamanda resmini çekmiştim. :salut:

Şimdi bu resimler ondan bize geriye kalan hatıralar oldu :salut: :salut:

ulunay057a.jpg

DSCF0345.jpg

Allah C.c. Rahmet eyLEsin.
aiLesine SevenLerine Saßır ihSan eyLesin inŞ.

Allah rahmet eylesin...
bugün duyduğumdan beri şoktayım, insan hiç aklına getirmiyor bu ihtimalleri mekanın cennet olsun :pale:

arkadaşlar lütfen daha dikkatli olalım, kendimizi bir an düşünelim ve arkamızdakilere bu acıları yaşatmayalım, barış abi tam korumayla gezerdi bildiğim-gördüğüm kadarıyla ama bazen kaçış olmuyor işte...
hatta motorlara yapılan saygısızlığı bile büyük bi olgunlukla karşılayıp acele etmememiz gerektiğini, yavaş yavaş motosiklet kültürünü çevreye yaymamız gerektiğini söylemişti..

bu da bayramdan önce malatyaya giderken....

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
mekanı cennet olsun... yüce rabbimizden kalanlara sabır diliyorum :(

selam arkadaslar ben motorcu degılım ama bu arkadası yanı barıs oğuz u çook iyi tanıyorum benım canım arkadasım canım cığerım çoook sevdıgım birisi.olay pazar gunu aksam saat 17 sularında elazığ sıvrıce yolunda olmus sıvrıceden elazığa grup halınde gelırken en önde barıs bey gıdıyormus ara yoldan ana yola bıtane mınubus anıden cıkınca kurtaramamıs carpmıs ve orda... işin garıpğ tarafı arkadaslarının bırcogu kacmıslar bıldıgım kadarıyla bı kısı durmus sanırım bayan ve erkek beraberlermıs onlar durmuslar kızcağız çığlık atınca koyluler yetısmısler ama nafıle barıs beyın daha 1.5 yasında kızı vardı eşi herseyını yarım bıraktı gitti babası rezzak amca başka bırazhatsızlıgından dolayı yogun bakımda süreklı uyutuluyor annesı algül yenge perısan....biz perısanız.gecen yıl hafıf bır kaza daha atlatmıstı ozamn cok soyledım şu lanetı bırak dıye ama bırakmadı bırakmadı.... kim aklına dusurdu bu lanetı kiiiiiiimmmmmmm.....

Allah sevenlerine sabır versin, ateş düştüğü yeri yakıyor.

Allah hiçbir motosikleticinin ailesine - sevenlerine böyle acılar yaşatmasın...

Elazığ'da motosiklet ile ilgili iki tane dernek var :

1.Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23)

2.Elazığ Motosiklet Kulübü Derneği (Elmok)

Barış OĞUZ ve beş altı arkadaşı bu iki derneğe de üye değillerdi.Kendi gruplarıyla gezerlerdi.

Allah geride bıraktığı yakınlarına sabır versin.

Baş sağlığı mesajı yazan, ruhuna fatiha okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Küçük kardeşin beni , annemleri , çocukken Karakoçanda oynadığınız ablam ve kuzenlerimi bu haberle hüzüne boğdun Barış abi ..

Mekânın cennet olsun abi ... :salut:

tanıdık tanımadık o kadar çok dostu , arkadaşı , kardeşi kaybettik ki; artık taziye bile yazamaz oldum... Ne desek nafile, ateş düştüğü yeri yakıyor ve o ateşin yaktığı yürekte bi daha kolay kolay közlenmiyor... :salut::salut::pale:

Motosikleti
YAMAHA FJR1300
Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum

Son günlerde böyle kötü yürek yakan haberleri sık duyar olduk ve kanıksamaya başladık... Bu işe bir çözüm bulunmalı, birşeyler yapılmalı...

Allah rahmet eylesin.... Mekanı cennet olsun...

Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar