Elazığ MT-Barış OĞUZ Arkadaşımızı Kaybettik.

Bu Sabah Elazığın YereL TW Haberlerinde Bu Acı Ve üzüntüLü Haberi izLediğimde Şoke oLdum.. Her Nekadar Şahsen Tanışmasak Dahi, Bir dostu Yakın Bir Arkadası Kaybetmenin üzütünsünü Yaşadım.. RahmetLi Evli Be bir cocuk Babası. Kendisine Yüce ALLAHTAN Rahmet KederLi aiLesi Ve Camiasına Başsaglıgı Ve SAbırlar Diliyorum.. Arkadaslar FatihaLarınızı eksik Etmeyin... Kaza Ve Bela Herkesten uzak oLsun... SERDAR Hocam Sizde Bir vefalı Arkadaş Ve DuyarLıLığınız için TeşşkürLer...

Sevgili kuzenim

Burada yorumlarıyla bizlere desteğini eksik etmeyen arkadaşlara kuzeni olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Canımız çok yandı başka canlar yanmasın. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, Seni seviyoruz BARIŞ, kalbimizdesin.

asm

Allah rahmet eylesin.

Yakınlarına sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Allah ailesine sabır versin...

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Mevlam Barış'a rahmet eylesin ve geride kalanlarına da peygamber sabrı versin inşallah..

Allah mekanını cennet etsin,kalanlara sağlık,sabırlar versin

gömdüler Barış'ı..kara topraklar attılar üstüne..yalnız bıraktılar tek başına...
dün vardı bugün yok...böyle bi yalancı dünya..
arkasında bıraktığı gözü yaşlı ailesi,karısı,çocuğu ve sevenleri..
her ölüm erken ölümdür ama senin ki gerçekten erkendi barış abi
gidişin can yaktı :salut:
arkadaşlar hepiniz motor kullanıyosunuz bari sizler dikkat edin..sizinde sevdikleriniz arınızdan yaş dökmesin..Allah sizi korusun.

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin...Hepimizin başı sağolsun....:pale:

Ne diyebilirimki hergün kaza hergün bir ölü allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin sevenlerine yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun

Elazığ mt olarak hepimizin başı sağolsun en son barış abiyi maraşa giderken çaydaçıra petrode görüşmüştüm.hiç aklımın ucuna gelmezdi böyle birşey olacağı.devamlı motosiklet sitelerinde ölümcül kaza haberlerini görüyodum ama bana ölüm cok uzakmış gibi geliyordu şimdi anladımki ölüm heran yanıbaşımızda.Bana motosiklet kazası sadece bi iki ufak çizik veya kırık çıkık gibi geliyordu şimdi anladımki bu aletler gerçekten insanı öldürüyor.Allah cc yakınlarına sabır eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar