Ekipman tavsiye

Motosikleti
-
dostlar yeni motor aldım. disk kilidi, takip cihazı, intercom da marka tavsiyeleriniz var mıdır?
eğer kural ihlali değilse tavsiyelerde bulunursanız veyahut şunuda mutlaka almasın dediğiniz bir ürün varsa bekliyorum.
iyi forumlar

Motosikleti
Yok
Disk kilidi almaya karar verirsen, mutlaka spiral "hatırlatma kablosu" alıp her seferinde kilitle gidon arasına bağlamayı ihmal etme.

Sokakta çok motor görüyorum, disk kilidi takılı ama hatırlatma kablosu yok.

Ekonomik şartlar başta olmak yüzünden herkesin kafa bir dünya zaten, kablo olmazsa kolaylıkla unutulup kilit takılı vaziyette motorla yürünmeye kalkılabilir.

Tabii ön tekerleği alırız elimize bu durumda muhtemelen, hiç gerek yok, bir kabloyla çözülebilecekken.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Disk kilidi almaya karar verirsen, mutlaka spiral "hatırlatma kablosu" alıp her seferinde kilitle gidon arasına bağlamayı ihmal etme.

Sokakta çok motor görüyorum, disk kilidi takılı ama hatırlatma kablosu yok.

Ekonomik şartlar başta olmak yüzünden herkesin kafa bir dünya zaten, kablo olmazsa kolaylıkla unutulup kilit takılı vaziyette motorla yürünmeye kalkılabilir.

Tabii ön tekerleği alırız elimize bu durumda muhtemelen, hiç gerek yok, bir kabloyla çözülebilecekken.
Bende abus var daha gidona dokununca ötmeye başlıyor unutmak imkansız :) Intercom şart telefon görüşmesi falan için olmazsa olmaz bence.
Telefon tutucu da motoru aldığımda ilk aldığım şey oluyor biraz navigasyon özürlüsü olunca intercomla aynı sokaktan 3 kere dönüyorum :D Son olarak sepet ya, kaskı ve montu sepette bırakabilmek büyük avantaj sağlıyor.

Eğer motorun fabrika lastiği kötüyse ilk yapacağın şey lastik almak olabilir.

Motosikleti
-
Bende abus var daha gidona dokununca ötmeye başlıyor unutmak imkansız :) Intercom şart telefon görüşmesi falan için olmazsa olmaz bence.
Telefon tutucu da motoru aldığımda ilk aldığım şey oluyor biraz navigasyon özürlüsü olunca intercomla aynı sokaktan 3 kere dönüyorum :D Son olarak sepet ya, kaskı ve montu sepette bırakabilmek büyük avantaj sağlıyor.

Eğer motorun fabrika lastiği kötüyse ilk yapacağın şey lastik almak olabilir.
intercom için önerebileceğiniz marka model var mı?
yamaha r25 aldım fabrika lastikleri nasıldır pek bir fikrim yok açıkçası

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
intercom için önerebileceğiniz marka model var mı?
yamaha r25 aldım fabrika lastikleri nasıldır pek bir fikrim yok açıkçası
Ben Sena RT1 kullanıyorum, arkadaşlarla yola çıktığımızda mesh üzerinden konuşabilmek için aldım ama ses yüksekliği konusunda mesela 100 üzerinde kaskınıza bağlı şarkıyı çok duyamıyorsunuz. Diğer durumlarda çok memnunum şarj konusunda olsun malzeme kalitesinde. Düşük bütçeli ararsanız da KN ürünleri de fiyat performans konusunda başarılı.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Öncelikle hayırlı olsun. Kendi kullandığım ürünleri söyleyeyim, yanlarına kendimce puanlarını salayım. Sen kendine pay biç.

1. Zintaş Hex13 zincir+Armor U kilit > Anahtarı kopyalanamaz, zor kesilir bir yapısı var. Aşırı caydırıcı. İnanılmaz güven verir ama taşımak için ağır. Ağırlıktan kırıyorum, 10/7.
2. Turuncu Takip > Canım benim ya. Ağrıya aspirin atmak gibi birşey oldu onu almak. İstersen başka marka al ama mutlaka olsun, 2 haftada komple aküyü bitiriyor, haricinde kesme biçme yapılmadan montajlandı. 10/9 diyelim. Aküyü deşarj ediyor olması kısa bir süre problem oluyor.
3. Disk kilidi > Caydırıcı faktörlerden. Hatırlatma kablosunu da bilhassa görünür tutuyorum ki profili düşsün. Markası önemli değil, sesli. Parasına göre 10/10.
4. KN 4150. Sesi az abi ya, bir de arkadaşımda Sena interkom vardı, menzili ve ses yüksekliği falan problem yaşatıyordu. Şahsi kullanımda 10/10 ama ikili-üçlüde 10/6 diyebilirim. Pili iyi en azından, telefondan da kopmuyor.

Motosikleti
Dominar D250
Ben Sena RT1 kullanıyorum, arkadaşlarla yola çıktığımızda mesh üzerinden konuşabilmek için aldım
siz bahsetmişken sorayım bu mesh olayı nedir? telefon uygulaması mı yada bluetooth harici bir bağlantı yöntemi mi?

• Beğen
Tepkiler: AKS

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
siz bahsetmişken sorayım bu mesh olayı nedir? telefon uygulaması mı yada bluetooth harici bir bağlantı yöntemi mi?
Bir tür telsiz vb. haberleşme sistemi direkt kanala girip o kanaldakilerle konuşabiliyorsunuz. Eşleştirme falan yapmanıza gerek kalmadan çok hızlı bağlanabiliyorsunuz Sayı arttıkça bağlantı uzaklığı da artıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar