Bende abus var daha gidona dokununca ötmeye başlıyor unutmak imkansızDisk kilidi almaya karar verirsen, mutlaka spiral "hatırlatma kablosu" alıp her seferinde kilitle gidon arasına bağlamayı ihmal etme.
Sokakta çok motor görüyorum, disk kilidi takılı ama hatırlatma kablosu yok.
Ekonomik şartlar başta olmak yüzünden herkesin kafa bir dünya zaten, kablo olmazsa kolaylıkla unutulup kilit takılı vaziyette motorla yürünmeye kalkılabilir.
Tabii ön tekerleği alırız elimize bu durumda muhtemelen, hiç gerek yok, bir kabloyla çözülebilecekken.
intercom için önerebileceğiniz marka model var mı?Bende abus var daha gidona dokununca ötmeye başlıyor unutmak imkansızIntercom şart telefon görüşmesi falan için olmazsa olmaz bence.
Telefon tutucu da motoru aldığımda ilk aldığım şey oluyor biraz navigasyon özürlüsü olunca intercomla aynı sokaktan 3 kere dönüyorumSon olarak sepet ya, kaskı ve montu sepette bırakabilmek büyük avantaj sağlıyor.
Eğer motorun fabrika lastiği kötüyse ilk yapacağın şey lastik almak olabilir.
Ben Sena RT1 kullanıyorum, arkadaşlarla yola çıktığımızda mesh üzerinden konuşabilmek için aldım ama ses yüksekliği konusunda mesela 100 üzerinde kaskınıza bağlı şarkıyı çok duyamıyorsunuz. Diğer durumlarda çok memnunum şarj konusunda olsun malzeme kalitesinde. Düşük bütçeli ararsanız da KN ürünleri de fiyat performans konusunda başarılı.intercom için önerebileceğiniz marka model var mı?
yamaha r25 aldım fabrika lastikleri nasıldır pek bir fikrim yok açıkçası
siz bahsetmişken sorayım bu mesh olayı nedir? telefon uygulaması mı yada bluetooth harici bir bağlantı yöntemi mi?Ben Sena RT1 kullanıyorum, arkadaşlarla yola çıktığımızda mesh üzerinden konuşabilmek için aldım
Bir tür telsiz vb. haberleşme sistemi direkt kanala girip o kanaldakilerle konuşabiliyorsunuz. Eşleştirme falan yapmanıza gerek kalmadan çok hızlı bağlanabiliyorsunuz Sayı arttıkça bağlantı uzaklığı da artıyor.siz bahsetmişken sorayım bu mesh olayı nedir? telefon uygulaması mı yada bluetooth harici bir bağlantı yöntemi mi?