ehliyetsiz kaza yaparsanız

bizim arkadaş ehliyetsiz kaza yaptı geldi ambulans aldı gitti hastaneye acilde bütün müdahaleler yapıldı e şimdi geldi sorgu sırası geldi polis e bizim ki laz uyanık polis sordu ne oldu sana dese motorlan kaza yaptım dünyanın cezası dediki abi şerefsizin biri arkamdan taksiyle vurdu kaçtı kafamı yere vurdum bayıldım plakasınıda alamadım diye ifade verdi yırttı cezadan

bu nasıl oluyosa çok ilginç doğrusu yurdum polisi böyle olunca ehliyetsiz kullanan daha çok olur daha çok duyarız böyle kaza haberleri:pr:

en dogrusunu yapmışş helal olsun.. buradan ehliyetsiz motor süren arkadaşlara sesleniyorum ehliyetsiz kaza yaparsanız durumunuzda iyi ise hemen oradan sıyrışın..

en dogrusunu yapmışş helal olsun.. buradan ehliyetsiz motor süren arkadaşlara sesleniyorum ehliyetsiz kaza yaparsanız durumunuzda iyi ise hemen oradan sıyrışın..
Sıyrışın ve ehliyetsiz, kasksız, korumasız jöleli saçlarla, gömleğin yakasını açarak dolaşmaya devam edin, arkanızdayız tüm camia ile birlikte.:farao:

Sıyrışın ve ehliyetsiz, kasksız, korumasız jöleli saçlarla, gömleğin yakasını açarak dolaşmaya devam edin, arkanızdayız tüm camia ile birlikte.:farao:

ben ehliyetsiz araç kullanmayı tasvip etmiyorum ama bir hata yaptıktan sonra dönüşü yoksa bu taktik iyi ceza yemeyin kaçabiliyorsanız kaçın

Ehliyetsiz Araba Kullanmakla Ehliyetsiz Motosiklet Kullanmak Arasında Olumsuz Anlamda Hiçbir Fark Yoktur.
Ehliyetsiz Kullanan Kişilerinde En Ağır Cezayı Alması Taraftarıyım."ehlıyetmı Motoru Suruyor" Demeyın Sakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar