UsTuRa Katılım 5 May 2007 Mesajlar 286 23 Eki 2008 Konu Yazar #21 Teşekkürler yapmam gereken internetten son beş yılın wsorularını çözmek olucak bu güzel bi tavsiye oldu bunu deniycem ...
Teşekkürler yapmam gereken internetten son beş yılın wsorularını çözmek olucak bu güzel bi tavsiye oldu bunu deniycem ...
seccomann01 Katılım 26 Eyl 2008 Mesajlar 168 23 Eki 2008 #22 ra' Alıntı: Çok basit endişelenme hiç yorma kafanı ben geçen ay aldım Genişletmek için tıkla ... evet çok basit ama ben geçen ay almadım :queen: bukadar katılıyorum
ra' Alıntı: Çok basit endişelenme hiç yorma kafanı ben geçen ay aldım Genişletmek için tıkla ... evet çok basit ama ben geçen ay almadım :queen: bukadar katılıyorum
sternboy Katılım 10 May 2008 Mesajlar 563 23 Eki 2008 #23 ya bnm gözlerimi biras bozuk gibi hissediyorum uzağı ii göremiorm puslu görüorum acaba ehliyet alırken sorun olurmu yoksa gözlük kullanınca gecerli oluomu??
ya bnm gözlerimi biras bozuk gibi hissediyorum uzağı ii göremiorm puslu görüorum acaba ehliyet alırken sorun olurmu yoksa gözlük kullanınca gecerli oluomu??