Ehliyet sınavı

Arkadaşlar merhaba,

Biraz önce kursum ile konuştum istanbul için konuşuyorum pazar günüymüş sınav ve kendi motorunuz ile giremiyormuşsunuz onu öğrendim,30 ytl sınav harçı varmış ve bütün herkezden alınacakmış yeni çıkan birşeymiş bazıları falan değil bu ücreti büyün kurlar alıyormuş bundan sonrada alacaklarmış haberiniz olsun.

Hangi kurs seninki? Aynı kurstamıyız acaba?

Gelişim'deki yetkili arkadaş böyle bir SINAV HARCI falan yok diyor yukarıda?

Hangi kurs seninki? Aynı kurstamıyız acaba?

Gelişim'deki yetkili arkadaş böyle bir SINAV HARCI falan yok diyor yukarıda?

Benimki özzümrüt z.burnu ama sanmıyorum gelişim de alır bu parayı ben kursuma bana daha önce neden söylemediniz bunu dedim,daha önce böyle bişey yoktu dedim evet bizde bilmiyoduk çünkü yeni çıktı bundan sonra bütün kurlar alıcak bunu dedi bir tane kursa özgü bişey değil direksyon sınavı için alınan bir harçmış yalan atıcak halleri yok heralde dimi.

bu kurs ücreti ayrıca ne zaman çıktı?:silent:

Son düzenleme:
biraz yaratıcı ol sende ama :mrgreen:

tamam şu nasıl
ehliyet kursuna gittim daldım içeri adam vaov dedi heeeeeeeyt dedim tamam abi vurma dedi.:pDedim kayıt et len beni.Tamam abi dedi.Dedi abi yarın 9.30 da uğrar mısın?Dedim bi de ayağına çağırıyo....:)

nası yaratıcı anlamadım:p

yukardı arkadasla aynı seyi yazmısında onu dedım ama degıstırmıs oda sonra

anlamlı kelımeler yazmıs :) o nu dedım ben yaratıcı ol derken senorya yazmana

gerek yoktu :p :)

haaa:mrgreen:
o alkolik benim bilgisayardan oturum açmış :cherry:
oturumu açık kalınca ben de benimki diye yazdım sonra baktım errack yazıyo yani ben yazmıştım ilk:)

hııı pardon o zaman :) dikkatli olalım ama bide o anlamlı kelimeleri sil istersen

ban yemesin arkadaşın :) yarın kı sınawda basarılar bu arada :)

Arkadaşlar merhaba,

Biraz önce kursum ile konuştum istanbul için konuşuyorum pazar günüymüş sınav ve kendi motorunuz ile giremiyormuşsunuz onu öğrendim,30 ytl sınav harçı varmış ve bütün herkezden alınacakmış yeni çıkan birşeymiş bazıları falan değil bu ücreti büyün kurlar alıyormuş bundan sonrada alacaklarmış haberiniz olsun.

bu sınav harcını irksiyon sınavı içinmi istiyorla eğer öyleys yok öyle işe bizde alıyoruz bizde pazar günü sınava girecez bizden niye istemediler böyle bi harç artı böyle bir harç varsa devlet böyle bişe çıkartmışsa illaki bide hesap numarası vermiştir sınav harcı yatırmak için sor kursa ben direk bankaya yatıracam harcı de bakalım ne dicek sana

:cherry: ben daha hayatımda 1 kere motora bindim o da artçı olarak diğer bütün öğrendiğim bilgiler bu siteden ama sürebileceğimi biliyorum ilk binişte çünkü bütün mantığını öğrendim:cat:

scoterları surmek cok kolay arkadasım 10 dk da ogrenırsın ama surmeyı tabi

trafige cıkmak ıcın baya pratık yapman lazım viteslide biraz calısman lazım

mantıkla olmuyo pek :) :p

rucker tabi atlayıp direk gazı verip uçmicam:p ama ilk sürüşümde düşmeden süreceğimi biliyorum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar