bi saniye hazır herkes burdayken ben de bi soru sorcam şimdi pazartesi kursa gidip kayıt olcam ne zamana alırım ehliyeti
zuzucum ben dün kayıt oldum kursa. hem B hem A2 alacam. adamlar bana ikisini aynı anda almak istiyosan yılbaşından sonraya kalır dediler. bende a2yi önce alayım b yi sonra alırım dedim. ekstradan masrafın olur biraz sen bilirsin dediler. olsun dedim bende napim yılbaşını mı bekleyim. a2'yi eylülün sonunda alırsın dediler. ayrıca dün son gündü, öyle dediler bana ama pazartesi de yazılabilirsin bence.
Kendi motorumla gidebilirim ama o gün sınavın olduğu yerde özellikle polis çevirmesi oluyormuş.Sınava girelim derken dünya ceza yemeyelim.Bu konuda fikri olan varmı?
Kendi motorumla gidebilirim ama o gün sınavın olduğu yerde özellikle polis çevirmesi oluyormuş.Sınava girelim derken dünya ceza yemeyelim.Bu konuda fikri olan varmı?
Evep polis çevirmesi olabilir ayrıca kaskın olmadan sıbava giremessin zaten..
Şimdi kafam karıştı.Kask gerekiyormu?Orada yokmu?
tamam saol yani geçmedi şuan dimi?:silent:
az önce abc sürücü kursunu aradım 350 ytl dedi 30 bişey dedi 70 de ehliyet 100 daha dedi baya bişey anlamadım şimdi 450 ytl mi ehliyet?