Merhaba;
İstanbul için direksiyon sınavı 26-27 Temmuz da yapılacaktır...
yok ya eskişehirdeyim ben. demin aradım sürücü kursunu 3 ağustos dedi. bide bi arkadaşım 2 almıştım ben ehliyeti dedi. umarım bende alabilirim.
Merhaba;
İstanbul için direksiyon sınavı 26-27 Temmuz da yapılacaktır...
yaaaaaaaaaaaaa benim boyum 164 filan ya direksiyon sınavindaki motora ayaklarim yetişmesse:salut::salut:
Arkadaşım kendini bu kadar hor görme bizim burda (karaman) herkes kendi motoruyla ehliyet sınavına girebiliyor ben başka bir arkadaşınkiyle girmiştim hemde tanımadığım birisiydi oda sınava girmişti rica ettim vermişti![]()
yaaaaaaaaaaaaa benim boyum 164 filan ya direksiyon sınavindaki motora ayaklarim yetişmesse:salut::salut:
olarmı zuzucum ya. ben ne motosikletler gördüm üstünde adam yok ( boy bakımından)ne adamlar gördüm altında binecek motoru yok ( mesela ben dermişim:mrgreen: )
sen dur , direksiyon sınavında lastik yakacaz daha
sağlık kontrolünden geçtim bendebütün harfleri doğru söyledim:mrgreen: ama ehliyetimi vermediler yaaa daha ne istio bunlar:queen
armağımı da kanattılar
ale: A rh + 'miş.bilmioduk sanki . sorsalardı söylerdim ben yaf .
ale:
Merhaba Eyüp;
B sınıfı Ehliyet'ten A2 sınıfı Ehliyete geçişte toplam maliyet;
- 150 ytl kurs ücreti (Daha önceden ehliyeti olanlar için geçerli)
- 35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
- 35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
- 105 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken, trafik şubesine ödenecek)
Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon sınav ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )