Ehliyet sınavı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben B sınıfı sınavına girdim ve geçtim.
büyük ihtimalle de uygulamadan geçicem ve sanırım B ile işim biticek.
ama B sınıfı sahibi olarak göremiycem kendimi sanırım..
''ehliyetsiz'' kavramı hala üstüme yapışık olarak mı gezcem sokaklarda ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağlık kontrolünden geçtim bende :p bütün harfleri doğru söyledim:mrgreen: ama ehliyetimi vermediler yaaa daha ne istio bunlar:queen:parmağımı da kanattılar :pale: A rh + 'miş.bilmioduk sanki . sorsalardı söylerdim ben yaf .:pale:

yaaaaaaaaaaaaa benim boyum 164 filan ya direksiyon sınavindaki motora ayaklarim yetişmesse:salut::salut:

ya yapilmasssa:salut:bana lisei bitirmeden ya ehliet vermeslerse:salut: '''kısasın seeennn kısaa ha ha haa''' filan derlerse

Arkadaşım kendini bu kadar hor görme bizim burda (karaman) herkes kendi motoruyla ehliyet sınavına girebiliyor ben başka bir arkadaşınkiyle girmiştim hemde tanımadığım birisiydi oda sınava girmişti rica ettim vermişti :p

liseyle fln ne alakası war yahuuu :queen:
bende lise sonda almıştım hiç takma kafana...

Arkadaşım kendini bu kadar hor görme bizim burda (karaman) herkes kendi motoruyla ehliyet sınavına girebiliyor ben başka bir arkadaşınkiyle girmiştim hemde tanımadığım birisiydi oda sınava girmişti rica ettim vermişti :p

bakcaz artik hayirlisi olsun..bide bi bakioz ducati demossedici rr ile girio biri,bende istiom verio filan,,sınav icin bi biniom biner binmez hooooooooop öbür tarafa(Allah korusun))..........hayal işte:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaaaaaaaaaaaaa benim boyum 164 filan ya direksiyon sınavindaki motora ayaklarim yetişmesse:salut::salut:

olarmı zuzucum ya. ben ne motosikletler gördüm üstünde adam yok ( boy bakımından :p )ne adamlar gördüm altında binecek motoru yok ( mesela ben dermişim:mrgreen: )

sen dur , direksiyon sınavında lastik yakacaz daha

evet direksiyon sınavına kendi motorunla girebiliyosun ve benim bildiğim sınav tarihi 23 ağustos:bounce:

olarmı zuzucum ya. ben ne motosikletler gördüm üstünde adam yok ( boy bakımından :p )ne adamlar gördüm altında binecek motoru yok ( mesela ben dermişim:mrgreen: )

sen dur , direksiyon sınavında lastik yakacaz daha

doruu yıldızlı ehliyet verceklerdi bize demi:queen::queen::queen:türkiede yalniz bize verirlermiş:queen::queen:

bende yazıldım hatta sınavıda geçtim gerisi ne olcak bakalım b ehliyetini alırken bukadar heycenlanmamışştım direksiyon sınavından tırsıyom:pale:

sağlık kontrolünden geçtim bende :p bütün harfleri doğru söyledim:mrgreen: ama ehliyetimi vermediler yaaa daha ne istio bunlar:queen:parmağımı da kanattılar :pale: A rh + 'miş.bilmioduk sanki . sorsalardı söylerdim ben yaf .:pale:

verirler sabretmek lazım bizde alamadık daha :queen:

bizim burda (kırıkkale) direksiyon sınavı 2-3 agustosta yapılacakmıs burda herkes kendi motoruyla girebiliyo sınava keske bu hafta sonu olsaydıda daha fazla beklemeseydık be e::blusssh:

bana da kendi motorunla girebilirsin dediler. inşallah yolda giderken polis felan çevirmez yoksa yetersiz ehliyetten ceza yazacaklar. ehliyeti alamadan cezayı yicez durduk yere.

Merhaba Eyüp;

B sınıfı Ehliyet'ten A2 sınıfı Ehliyete geçişte toplam maliyet;
- 150 ytl kurs ücreti (Daha önceden ehliyeti olanlar için geçerli)
- 35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
- 35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
- 105 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken, trafik şubesine ödenecek)

Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon sınav ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )

Yani bu durumda bu adamlar bana kazık atma niyetindeler..? Peki ben bu 30 lirayı ödemezsem ne olur? Yasal olarak nasıl bir yol izleyebilirim..?

Yada kursa "Bunun yasal gerekçelerini yazılı şekilde görmek istiyorum" demem yeterli olurmu?

2008 Ocaktan itibaren böyle bir uygulama var falan diyor kurstaki hatta müdür..!! :pr:

Arkadaşlar merhaba,

Biraz önce kursum ile konuştum istanbul için konuşuyorum pazar günüymüş sınav ve kendi motorunuz ile giremiyormuşsunuz onu öğrendim,30 ytl sınav harçı varmış ve bütün herkezden alınacakmış yeni çıkan birşeymiş bazıları falan değil bu ücreti büyün kurlar alıyormuş bundan sonrada alacaklarmış haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar