ehliyet sınavı sonucları açıklandı :)

motor 88
trafik 82
ilkyardım 83

bakalım direksiyon nolacak b+a2 alıyorum önce b direksiyon var sınavın 17 sinde olduğu söyleniliyor ve araba sürmeyi hiç bilmiyorum 8 gün içerisinde ne kadar öğrenecez bakalım...:queen:

A2 li olupta motorsuz olmak ne kadar kötü bilirmisiniz arkadaşlar ühühühü:(

80 almışım ben B den fark sınavına girdim !
çalışmamıştım sadece motor bilgisi kurtardı :mrgreen:
sırada direksiyon sınavı kaldı ...

moruk bende B den fark sınavına gırdım :) 95 almısım sıra dıreksıyonda hadı hayırlısı :) ceza yemeden alalım ehlıyetı bu gun cevırmeyı son anda fark ettım farları kapatım ters yonden gerı otobana cıktım

motor 88
trafik 82
ilkyardım 83

bakalım direksiyon nolacak b+a2 alıyorum önce b direksiyon var sınavın 17 sinde olduğu söyleniliyor ve araba sürmeyi hiç bilmiyorum 8 gün içerisinde ne kadar öğrenecez bakalım...:queen:

araba surmek kolay zaten sınavda fazla zorlamıyolar bende kursta ogrendım araba surmesını ve kolaylıkla gectım :)

Son düzenleme:
bende geçmişim bakalım benim iş nası olucaz görücez???

bide izmirde direksiyon sınavı ne zaman bilen İzmir'li arkadaşlar var mı kursa sordum 24 dediler ama onların hiç bi dediğine inanmıyorum artık...

bende geçmişim bakalım benim iş nası olucaz görücez???

bide izmirde direksiyon sınavı ne zaman bilen İzmir'li arkadaşlar var mı kursa sordum 24 dediler ama onların hiç bi dediğine inanmıyorum artık...

bnde süpeliyim internette sürücü kurslarının sıtesıne baktım hepsı 17 si dıyor ama sureklı takıp halınde olmak lazım haber wermıyorlar bazen.bnce 17 sınde yaparlar.

ben yarın gidip bidaha sorayım en iyiside A2 sınavında motordan 40 soru trafikten 50 soru olur diye direten kurstan ne bekleyebilirim adam benim girdiğim sınavı benden iyi biliyo:silent:

arkadaşlar hepimizin ehliyeti hayırlı olsun.
resmi sitede direksiyon sınavları aksi duyurulmadıkça yazılı sınav sonucunun açıklanmasını takip edenertesi hafta sonu cumartesi vveya pazar yapılır yazıo.yanı ocak 17-18 gibi kesin.bilgilerinize...

Adı REŞİT
Soyadı ELBİR
İl Kodu 34
Sertifika A2
Sınav Hakkı 1

Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama

MOTOR_A12 90 GİRDİ

Adı Onur
Soyadı Bayat
İl Kodu 34
Sertifika A2
Sınav Hakkı 2

Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama

MOTOR_A12 Sınava girmedi.35 YTL daha girdi.:queen:

sınava girip geçen herkesi tebrik ederim. Direksiyon sınavında başarılar dilerim. 14 şubatta darısı başıma :wiinkk:

Arkadaşlar Tebrikler Kazananlara Kazanamayanlara Ders çalışmaya dvm motorsuz olanlara para biriktirmeye dvm :mrgreen:

Hayırlısı olsun arkadaşlar herkes için benimde tamam 85 :)
Ehliyet Tamam
Dizlik+Dirseklik Alındı
Sırtlık Hazır ..
Mont işini halletik
Dün botlarımı da aldım sınav sonucundan sonra ..
geriye kask ile motor almak kaldı :)

Motoru alamassak artık korumaları giyip fotoraf çekilirim :) ehliyetide kimlik yerine kullanırız b sınıfı yıpranmıştı baya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar