Egzoz Yanığı - Dayanılmaz Acı

Geçmiş olsun bende yanlışlıkla değdirmiştim aynı senin gibi oldu ama bacağımın önüydü dokununca acırdı seninki arkada oldugundan yürümen zor olur

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok geçmiş olsun.Bana kötü anılarımı hatırlattı.Bu kadar olmasa da hem bacağımı hem elimi defalarca haşladım egsozda.2-3 güne kadar acısından eser kalmaz.Kabuk tutup iyileşmeye başladığında çok uyuz bir kaşıntı başlar yavaştan ama bu kaşıntı iyi bir şeydir yaranın iyileştiğini,dokunun kendini yenilemeye başladığını gösterir.Bu süreçte mümkün olduğunca yaraya dokunmamaya çalışın.İnsanın ister istemez eli gidiyor.Tekrardan çok geçmiş olsun.

"Her motorcu bir gün egsoz yanığını tadacaktır."

OF anam off gelmiş geçmiş olsun dostum çok fena bilirim o acıyı amanınn 10 yaşlarımda dayımda Mondial Mct 250 vardı iyi hatırlarım yanına yaklaşmıştım arkasına binmeye çalışırken egzoz'a ayağım değmişti amann o acı anlatılamaz banada kantron otu yağı sürmüşleri cabuk geçmişti ama iyi bilirim sırt üstü yatamıyorsun ayak değiyor oraya buraya pantolon giymek zulüm anlıyorum seni kendim yaşamış gibi oldum inşallah kısa sürede geçer!

Öncelikle geçmiş olsun kötü gözüküyor.Anladığım kadarıyla doktora gitmemişsin bi doktara gitmen faydalı olur.doktora görünmek iyidir iyi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun beyaz renksiz katkısız standard mumu rendele zeytinyağı içinde ocakta karıştırarak pişir.Akışkan hale geldikten sonra soğumaya bırak vazelin olacak sonra alıp bunu bolca sür dua edeceksin.

Aloe Vera jel bulundurun mucize bitki jelidir iyilestirmeyi katlayarak hizlandirir... jel bulamazsaniz evde kendiniz yetistirebilirsiniz yapraklari jel doludur...

Böyle bir durumda eğer yanık çok büyük değil ise akan çeşmenin altına tutun yanan yeri öyle 3-5 dakika değil en az 20 dakika tanziksiz suya tutun aklınızda bulunsun. Ardından üzerini temiz bir bezle kapatıp doktora da gidip göstermekte fayda var, doktora göstermeden herhangi bir şey sürmeyin. Hele hele yoğurt, yumurta gibi saçma şeyler kesinlikle sürmeyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle bir durumda eğer yanık çok büyük değil ise akan çeşmenin altına tutun yanan yeri öyle 3-5 dakika değil en az 20 dakika tanziksiz suya tutun aklınızda bulunsun. Ardından üzerini temiz bir bezle kapatıp doktora da gidip göstermekte fayda var, doktora göstermeden herhangi bir şey sürmeyin. Hele hele yoğurt, yumurta gibi saçma şeyler kesinlikle sürmeyin.
Yoğurt yumurta saçmalıktır belki ama benim yazdığım şeyi denemeden kimse saçmalık demesin yanık merhemi falan hikaye zeytinyağı ve mum defalarca denendia acısını ve izini daha iyi alan başka birşey yok.Derideki gerginliği rahatsızlık veren hissi yok ediyor.

DKN

geçmiş olsun izinin geçmesi daha uzun sürer ama geçer

Yumurta sarısını ben bizzat kendi üzerimde 2 hafta denedim.
İyileşmeyi hızını bırak hiç bir yanık izi kalmadı hasar SIFIR.

Bu sabah Genel Cerrahi ye gittim, iltihap olmuş biraz, doktor temizledi iyice, güzelce pansuman yaptı, sardı sarmaladı, tabi bu arada ben bağırış çağırış, canım çıktı Pazartesi ye kadar açma dedi. Bir majezik, bir iltihap kurutucu antibiyotik, birde krem yazdı. Kremi pazartesi geldiğinde ben sürücem dedi. Bakalım inşallah iyi olur.

geçmiş olsun doktora gitmekle en iyisini yapmışsın
krem evresinde gümüş nitrat kullanılıyor en iyi çözüm piyasa adı silverdin
tabi daha önemlisi yara geçene kadar çok iyi koruyacaksın orayı

Gecmis olsun. En basit yontemi soyliyim
Arko gunes sutu ile ustunu iyice kapatacak sekilde sur.
Bende yakmistim yazin. Iz bile kalmiyor birde aciyi vs surunce hemen kesiyor. Zararida yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar