Egzoz Yanığı - Dayanılmaz Acı

İşyerimize yıkamaya gelen mondial 125'lik motorun üzerine oturdum yıkamasını yapmak için ileri kısma alacaktım. Egzoz koruması yokmuş, bende hava sıcak diye kapri giymiştim o gün. Bugün 1 haftadır yaşamadığım acı, çekmediğim çile kalmadı. Yürüyemiyorum, bir anda kramp girer gibi acı giriyor, bir anda bırakıyor. İşimi aksattım kaç gündür, az çalışıyorum. Pansuman yapıyorum, birde Kantaron Yağı tavsiye ettiler, iyi geliyor. Yavaş yavaş kabuk tutmaya başladı, ağrısı da hafifliyor gibi. En az 20 gün daha çekeceğim var. Yakmayın abi, çok dikkat edin. Olursa da kantaron yağı alıp sürmeyi unutmayın. Birde üstünü bütün gün kapalı tutmayın, kuruması lazım. Resimler Aşağıda.

Çok geçmiş olsun.
Yanık kremi olarak hametan var iyi gelebilir. Mikrop kapmaması için doktor başka merhemler de verebilir.
Bu nasıl bir ihmaldir akıl almıyor. Neden koruma yokmuş?

hafız bu taraftaki böyle acıtıyosa, diğer taraftaki allah muhafaza :)

geçmiş olsun ben de ehliyet sınavında yakmıştım hakikaten dayanılmaz bir acı . Aloe vera bitkisinin içindeki jel yanıklara çok iyi geliyor aklınızda bulunsun

Çinliden uzak durmak lazım diye boşuna demiyoruz :)

Şaka bir yana geçmiş olsun. Silverdin ve anestol varsa sür çok faydasını görürsün.

abooooooo... dostum geçmiş olsun nasıl bi acı olduğunu iyi bilirim.

Bende benim motoru eve çıkarmam için 2 basamak çıkarmam gerekiyor. Arkası kaymasın diye mermerde ayağımla da destek oluyorum. Çıkarırken ayağım bir değdi o egzoza hissetmedim hemen aman tanrım o ne acı öyle. bu şekilde yara olmuştu. Motoruda yeni almıştım binemiyordum acıdan dolayı. Köpeğim var bide, onu gezdirirken bazen kuyruğunu sallarken kuyruğğu çarpıyordu hayvanında psikolojisini bozmuştum bağıra bağıra. :D

Aynisi benim basima gelmisti dedikleri gibi aloe vera bitkisinin içindeki jelimsi sıvıyı sürün çok iyi geliyor neredeyse hic iz kalmadi bende detayli bakinca belli oluyor ama

Geçmiş olsun. Bu arada dip not olarak bildireyim, sıcak motor yıkanmaz. Ani soğuyan metal aksam çatlama yapar. Size gelen motoru acelesi yoksa 20-25 dk. bekletip öyle yıkayın. Yanık merhemini de ihmal etmeyin.

oo bişmiş resmen :) çok geçmiş olsun arkadaşım. bephanthen de sürebilirsin iyileşmesini hızlandırır.

Motosikleti
600RR
geçmiş olsun resmi kaldırır mısın kustum çünki:santa:

Motosikleti
Dominar 250
Çok geçmiş olsun.
Merak ettim baldırının arka kısmını nasıl yaktın? bir terslik var
bu tür durumlarda yan kısımlar yanar her zaman

Çok geçmiş olsun.
Merak ettim baldırının arka kısmını nasıl yaktın? bir terslik var
bu tür durumlarda yan kısımlar yanar her zaman

Ayaklarımı, oturunca yere değdiğinde sağ tarafa doğru açılmış vaziyette bindim galiba, nasıl anlatayım anlamadım :)

geçmiş olsun yağ mağ alma daha beter yapar . bebanon du sanırım yada yanık kremı al cok daha iyi gelır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kantaron yağını bol bol sür bizim tanıdık ameliyat olmuştu prostat dan doktora kontrole gitmiş 2 aya ameliyat izleri yok olmuş doktor bile şaşırmış sen ne sürdün diye?

Kantaron yağı Osmanlı zamanında kılıç otu olarak da bilinirdi
Kılıç bıçak kesikleri çok kısa zamanda iyileştirirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar