- Konu Yazar
Arkadaşlar egzos sesini daha boğuk ve gür yapmam için neler yapmak gerekiyor.Bir arkadaş egsosun içine elyaf döşeyebileceğim önerisinde bulundu,sisce bu iyi olurmu? :silent: :silent:
egzozda delikler açılabilir.
hobaaa koptum abi :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:OLdu Hatta Evde Makarna Yaparken Egzost (egzos, Egzoz) Çıkarıp Süzgeç Olarkta Kullana Biliriz...
VEya Kaval OLarak Kullan. Motor'u Çalıştır Tek Tek Delikleri Kapa Bakalım Belki Bi Senfoni Çıkar Ortaya
LaCiVerTSaRi' Alıntı:hobaaa koptum abi :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
ellerine sağlık çok güzel yazmışsın...
bende burda koptum:queen: :queen:normalkerem' Alıntı:barışcığım, stop değil istop, motosiklet değil mospislettir...
türk dil kurumu diyince oluyor mu izmirli kardeşim? nasıl da elit bir kitlesinizdir siz?
bi kere eksozcu ömer usta ne derse doğrusu odur. tamirci ustası istop etti derse, araba istop etmiştir, başka bişey olamaz.
yaşasın motpisletler, mospitletler, moposipisetler...
çünkü açılınca hem sesi artıyor hemde atmosfere verdiği zehirli gaz oranı artoyor yani üreticilerin lisans altında yapabilecekleri şey değil ancak kullanıcı yapıyorarkadaşlarım bu eksozu açınca performans artıyor diye birşey var mı gerçekten? o zaman yamaha bunu niye açıp da satmıyor?