hortla ey topic
arkadaşlar merak ediyorum motor maceralarının sonu varmıdırD:
başımıza gelen trajıkomik olayları paylaşalım
-otobanda ss lere kafa tutan arabaların hazin sonu,
- sehir içinde atılan komik laflar(hem o motora biniyon hem kendini saklıyon(kask) ilginçç!!),
-abi kaç yapar bu:
-hocaa farın biri patlamışr:
-salakmısın buna verdiğin parayla git bora al,
gibisinden eğlenceli olacağını düşünüyorum
konu açıldıysa özürdiliyorum
Bu yaz Düzenlediğimiz Hayrabolu motocros gezisinden sonra Malkaraya oradanda kumbaga gittik tam 15 motor.. İstanbuldan sağolsun büyük makinelerle V-Stromlarla Falan eşlik ettiler ama tam bir karmaşayız... 100 lük cup la Edirneden Kardeşimiz Caner Gelmiş,
Kumbağda Denize Giriyoruz Hep berabercene...
Caner İstanbuldan Gelen Deniz Abiye Bağırıyor;"Abi Çok Açılmayın!!"
DEniz Abi; "Merak ETme Kardeşim 90 ı Geçmicez Takıl Sende bize :mrgreen::mrgreen:
süpermiş bu :queen:marketten çıktığımda benim motorumun direksiyonundan tutmuş birini gördüm
gittim yanına hiç bozuntuya vermeden
-kardeş motor seninmi
-evet yeni aldım ama nazar değdi galiba anahtarı kaybettim
- dur bakim benim cebimde olacak bunun anahtarı =)
marketten çıktığımda benim motorumun direksiyonundan tutmuş birini gördüm
gittim yanına hiç bozuntuya vermeden
-kardeş motor seninmi
-evet yeni aldım ama nazar değdi galiba anahtarı kaybettim
- dur bakim benim cebimde olacak bunun anahtarı =)
dar bir sokaktan geçerken, karşıdan gelen kamyona yol vermek için park halindeki iki aracın arasına girdim. geri çıkarken, biraz meyil olduğu için zorlandım. kaldırımdada sandalyesini atmış, gazetesini okuyan karadenizli bi abi
la onun ceri vitesi yokmidur
yok abi ya
o kada para vereceğum ona ceri vitesi olmicak hee![]()
1990 lı yıların başlarında ozamanlar yeni sayılan 1989 model ÇZ-350 lim vardı bilenler bilir çift silindir çok güzel bi alet.
silindirlerin iki tarafına dış taraflara çok güzel ve orjinal gibi duran TURBO yazıları takmıştım ve bir gün adamın teki gelip abi bunlar kaç para dedi bende söyledim işte oda heralde daha önce sormuş ve üç aşağa beş yukarı fiyatları biliyodu galiba ve söylediği şey buydu .
yok abi ben düzleri sormadım seninki gibi turbolular kaç lira:queen:
babamin bir mobileti var 20 seneden beri biner durur bende o mobiletle ogrenmistim motor surmesini askerden sonra kanuni seyhan 150 almistim babaminda her zaman kalin tekerli motorlara hevesi vardir.dedi bana su motoru ver de iki tur atalim ayip ettin dedim motor senin kopegin olsun sen benden motor esirgemedin al parcala dedim isin kotu tarafi arabayla hasir nesir degil babam yani kafada vites kavrami yok.debriyaj falan hak getire yani.neyse ayak ustu bir iki brifing verdim debriyaj vites falan hizli ogreniyo bana tamam dedi cekil kenara yahu baba dedim hizli giden atin boku seyrek duser simdi dalacan birisine bodoslama.yok bisey olmaz dedi cekil kenara adam gaza geldi oldugu yerden kaldirana kadar motoru ne debriyaj kaldi motorda ne vites dislisi akilli debriyaja basmadan vites degistirecek dedim biraz pratik yap motor stop halinde iken anasini aglattin motorun ulan amma da kiymetli motorun varmis dedi birde bana (duygu somurusu yapiyo ) zor zahmet kaldirdi motoru yerinden sonra devam mahallede iki tur atti bayir asagi inerken debriyaj basili birer birer dusuruyor vitesleri 40-50 metre uzaktan duyuyom vites kutusundan gelen sesleri icim ciz ediyor motora neyse dondu geldi eve yav amma karisik birseymis kafam almadi gitti dedi bana .dedim ona su askerdeki tufeksiz hareketlerden sonuncusunu yap bakalim unuttum dedi ben sana gosteririm hatirlarsin dedim gosterdim hatirladi sonra bana dediki ben o haraketi yapamadigim icin cok dayak yemistim cavuslardan o zaman dedim sen bu motoru suremezsin niye dedi o hareketi yapamayan adamlarin beyni vucuduna hakim olamiyormus dedim sokagin ortasin patlatti tokati enseme babadir moralim bozuldu ama hicbirsey demedim...