Egeknn Kaza Yapti (Durumu İyi)

geçmiş olsun arkadaşlar hepimize kazasız belasız sürüşler bu arada durum kasıtlı bi sıkıştırma ise niye polis çağırmadınız veya tır şoförü ile uzun uzun konuşmadınız hepimiz bilinçsizlikten sikayet ediyoruz bilinçlenmek için bişeyler yapmak lazım

Çook geçmiş olsun.Bu arada iskelenin orada tır'ın ne işi varmış? kapattırsaydınız adamın tır'ını

Arkadaşım geçmiş olsun, umarım çok kısa sürede iyileşirsin :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

kenan abi çok geçmiş olsun ya
allahtan kırık biyerin olamadıgına sevindim ...
acil şifalar....

Nası yani abi geçmiş olsun ya o saatte tırın ne işi var ya karşıyakada alla alla :silent: iyiki oralardan geçmiyodum ezerdim valla adamı... sonra o yanmayan sinyalin nereye takılıp yanacağını uygulamalı gösterirdim... tekrar geçmiş olsun... Kızdım :pr:

geçmiş olsun. dört tekerlerin dikkatsizliğine karşı ülke çapında bir eylem şart oldu aslında.

Abi , ben eve yeni geldim , hemen siteyi açtım...

Büyük GEÇMİŞ OLSUN...

Pişman olacağın bir hata yaptıysan , neden yapmadan önce pişman olmadın!!

Adam , hızla gidiyo , olmadık hareketler yapıyo , motorluyu , bisikletliyi ezdikten sonra da : ÇOK PİŞMANIM , İSTEMEDEN OLDU. demesini biliyo.

AQ. walla asıl şimdi eğitim şart :pr:

geçmiş olsun

ya çok üzüldüm kardeşim aslında benim düşmem lazımdı ama tırcının hatası tektekeri yapan benim kurban olan sen :rendeer:

abi çok geçmiş olsun yaaa:salut: acaba sıra banamı geliyor uzun zamandır düşmüyorum:salut: gün içerisinde çok fazla kaza atlatmaya başladım ya hadi hayırlısı:salut: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaza yapan arkadaşımıza çok geçmiş olsun.Tırcıda kasti olarak bir hareket yaptıysa Allahından bulsun.

Kenan kardeşim büyük geçmiş olsun.Çok üzüldüm,haberi okur okumaz seni aradım,ulaşamadım ama sesli mesaj bıraktım.Tekrar geçmiş olsun Allah hepimizi görünmez kazalardan korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam büyük geçmişolsun umarım tez vakitte aramıza geri dönersin ... herşey gönlünce olması dileğiyle...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar