Geçmiş olsun Kenan, bir kaza yaşamışsın ama iyi ki sağa dönen tırın yan tarafından çarpıp dorsesinin tekerleklerin altına girmemişsin. Adam çarptığını bile duymazdı ve tabii ki de frene bile basmayabilirdi. Bence çok ucuz kurtarmışsın. Ben bir defa bir körüklü otobüsün içindeydim ve "tump" gib çok hafif bir ses duymuştum. Meğerse arkadan bir araba çarpmış ve önü dağılmıştı. Yani çarpman böyle büyük araçlarda hiç anlaşılmıyor bile. :silent:
Kaskın zarar gördü mü, yani bir işe yaradı mı? Çok merak ettim.
Kendi adıma konuşayım: sağdan geçtiğim araçların aşağı yukarı %30'unda mutlaka bir risk yaşarım. Artık sağdan geçmemeye çalışıyorum ama gene de önleyemiyorum. Sağdan geçmeseydin sonuç değişir miydi?
Bir de kasıt olduğnu sanmıyorum. Ben motor sürücüsü olduğum halde arabamla giderken motosikletleri ben bile son anda fark ediyorum ve bu durumuma çok şaşırıyorum. Motosikletliler kesinlikle çok zor fark ediliyorlar. :cyclopsan
İyi ki arkadaşlar 7-8 kişi bir kişiyi dövmemişler. Taksicilerde ve minibüsçülerde en tiksindiğim hareket bu. Bu adamlar bir de tek kişiye karşı levye, bıçak, tornavida, döner bıçağı ve sopa çıkartıyorlar. Korkaklığın göstergesi gibi bir şey.
Neyse, çok üzüldüm ve hemen ayağa kalkmanı diliyorum. :rendeer: