Egeknn Kaza Yapti (Durumu İyi)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim, en kısa zamanda ayağa kalkar inşallah.
modumuzu en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz yeniden.

çok geçmiş olsuuunnn offf neyse önemli bişey olmaması biraz içimi rahatlattı:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun arakadaşım durumunun iyi olmasına sevindim.
Tekrar GEÇMİŞ OLSUN:rendeer: BİR AN ÖNCE ARAMIZA DÖNMEN DİLEĞİYLE.

çok gecmiş olsun!:rendeer:
kazasız belasız, motorların da kaale alındığı güzel günler umarım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Olayı şimdi öğrendim. Sacitten sonra Kenan'ın da kaza yapması moralimi tam bozdu. Daha önce ben de kaza yapmıştım (kenanla beraber hatta :) ) Demekki kaza her zaman olabiliyor, önemli olan korumaların tam olması. Yarın hemen kaskımı değiştirecem, kaskı kötü olanlar da yemesin içmesin değiştirsin bence, başa gelince değeri anlaşılıyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun

GEÇMİŞ OLSUN KENANA ABİ ASFALTA YAPIŞTIRCAKTINIZ DALLAMAYI..HERKESE ANLATIRDI ÖRNEK OLURDU..BENDE 15 GÜN EVVEL AYNI DURUMA DÜŞTÜM TAM SEZON AÇILDI Bİ DALLAMA SAĞOLSUN KOLUMUZUN KIRILMASINA SEBEP OLDU..LEVYE Lİ EĞİTİM ŞART BENCE..:mrgreen:

geçmiş olsun..... Tır şöförünün plakası varsa alıyım belki bizimkilerden biridir cezasını keseriz...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun Kenan, bir kaza yaşamışsın ama iyi ki sağa dönen tırın yan tarafından çarpıp dorsesinin tekerleklerin altına girmemişsin. Adam çarptığını bile duymazdı ve tabii ki de frene bile basmayabilirdi. Bence çok ucuz kurtarmışsın. Ben bir defa bir körüklü otobüsün içindeydim ve "tump" gib çok hafif bir ses duymuştum. Meğerse arkadan bir araba çarpmış ve önü dağılmıştı. Yani çarpman böyle büyük araçlarda hiç anlaşılmıyor bile. :silent:
Kaskın zarar gördü mü, yani bir işe yaradı mı? Çok merak ettim.
Kendi adıma konuşayım: sağdan geçtiğim araçların aşağı yukarı %30'unda mutlaka bir risk yaşarım. Artık sağdan geçmemeye çalışıyorum ama gene de önleyemiyorum. Sağdan geçmeseydin sonuç değişir miydi?
Bir de kasıt olduğnu sanmıyorum. Ben motor sürücüsü olduğum halde arabamla giderken motosikletleri ben bile son anda fark ediyorum ve bu durumuma çok şaşırıyorum. Motosikletliler kesinlikle çok zor fark ediliyorlar. :cyclopsan
İyi ki arkadaşlar 7-8 kişi bir kişiyi dövmemişler. Taksicilerde ve minibüsçülerde en tiksindiğim hareket bu. Bu adamlar bir de tek kişiye karşı levye, bıçak, tornavida, döner bıçağı ve sopa çıkartıyorlar. Korkaklığın göstergesi gibi bir şey.
Neyse, çok üzüldüm ve hemen ayağa kalkmanı diliyorum. :rendeer:

kankam geçmiş olsun,korkuttun bizi acil şifalar dilerim.Allah motorize ekibimizi tırcılardan,kamyonculardan ve bilinçsizce araç kullananlardan korosun:rendeer:

büyük geçmiş olsun. akşam bizimde bi arkadaş kaza yaptı iki tane elevasyon ayanağına çarptı. araç pert ama bişi olmadı.

Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
( Babam derki...yolda her yürüyeni akıllımı sanıyorsun) Bizde biraz dikkatli olalım...

Kenan kardeşim geçmiş olsun inan çok üzüldüm:salut:
umarım kendini çabuk toparlarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar