Egeknn Kaza Yapti (Durumu İyi)

arkadaslar izmirin sevilen modu kenanı dun aksam saat 22:30 sıralarında karsıyaka iskele karsısında tır sıkıstırdı evet yanlıs duymadınız tır sıkıstırdı ve cok feci bir kaza gecirdi olay esnasında izmir grubundan 7-8 kisiydik ve kenan arkadasımıza ılk mudahaleyi yaptık acık yarsı yok yanlız sol omzu ve boynuna dırek aldıgı darbeden dolayı muhtemel agrıları cok suan evınde yatıyor ve saglık durumu ıyıye gıdıyor!!!! kenan kardesım cok gecmıs olsun seni cok seviyoruz!!!!!!!!:rendeer:

ya sen deli misin ya ne biçim başlık bu bişiyi var sandım hayret haaaa herkes bi alem iyi mi bari iyiyse sorun yokk

geçmiş olsun.kısa zamanda iyileşir umarım. dört tekerliklere daha dikkat etmek gerekiyor.bizi pek kale almıyorlar

tırcının tırcı oldugunu anlamamız geç sürdü hakikaten ucuz atlatılmış bir kaza hepimizin kulağına küpe olsun kask ve korumaların önemi.Bir kez daha gördükki hayat kurtarıyor.Biraz önce konuştuk ağrıları varmış ama geçecektir gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza

sonuç: İzmir'in yeni racing man i benim :D
Tarık'a sorun öğrenin......

şaka maka geçmiş olsun abiii

delitay' Alıntı:
geçmiş olsun, indirmedinizmi tırcıyı aşağıya
indirsek ne olucakki adamın canı cıkmız ızbandut gibi bı kamyon adamdık korkudan kalbı duracaktı ne yaparsın o adama zaten 50 cm boyu var o oldu zaten bır daha bırak tır kullanmayı bısıklet bıle kullanmaz artık!!!

sokemon' Alıntı:
tırcının tırcı oldugunu anlamamız geç sürdü hakikaten ucuz atlatılmış bir kaza hepimizin kulağına küpe olsun kask ve korumaların önemi.Bir kez daha gördükki hayat kurtarıyor.Biraz önce konuştuk ağrıları varmış ama geçecektir gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza

sonuç: İzmir'in yeni racing man i benim :D
Tarık'a sorun öğrenin......

şaka maka geçmiş olsun abiii

bunlar reklam kokan hareketler cagtaycım sen racing men degil bel kıran mensin:queen:

Kenan arkadaşımıza geçmiş olsun.

(Bu arada başlık durumun ciddiyetine daha uygun bir hale getirilirse sevinirim)

Geçmiş olsun.
Harbi tır şöförüne ders veren olmadı mı?
sen napıyorsun kardeşim gibisinden? :pr:

Peluşşş dün öyle demiyodun ama:mrgreen:

bana 500cc üstü alet verince içimdeki rossi ortaya çıkıyor ve sağımda solumda sallanan iki ayak görüyorum.Acaba bunlar kimin ayagıydı ki:p :pr: hele ben bi alayım şu yeni makinayı birazda tanıyayım o zaman alcam seni.....Bu sefer arkadaki ablanın kaputta olacaksınnnn skyrider:queen:

neyse bu konuyu kapatalım konu dağğılmasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm.

Sizin kaza başlığınız biraz ilginç oldu yaw :silent:

EgeKnn büyük geçmiş olsun. Olay anlatımını bekliyoruz.

Not:Otomobil falan sıkıştırsa ucuz kurtarmışsın diyeceğim de, bundan daha kötüsü ancak firkateyn tarafından sıkıştırılmak olabilir.

arkadslar baslık ıcın ozur dilerim ama bunu ben degıstıremıyorum kusuruma bakmayın

abim büyük geçmiş olsun canın çok yandımı abi ulan senin kamyoncu gibi taaaaaaaaaaa ya arkadaşlar abimin sesini duyayım biri no versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar