Egeknn Kaza Yapti (Durumu İyi)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağolun arkadaşlar yaa durum şimdilik iyi sol omuzum ve boynum ezik ağrım var doğal olarak ama iyiyim teşekkürler herkese

çok geçmis olsun arkadasim biran önce sagligina kavusman dilegiyle :rendeer:

Cok sansliymissin dostum.gecmis olsun. Motorun da iyi durumdadir umarim.
Bu arada karsiyaka iskelenin orada isiklar falan var iyi ki..yani arac cok asiri hizli degildir bu yuzden.
Tekrar gecmis olsun..Cabuk iyiles...

Kenan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirseniz sevinirim.Analşıldığı üzere motorcunun trafikte iki kat defansif araç kullanması gerekiyor.Bunu ucuz atlattık ama bidahakinin olmaması için ne olur çok dikkatli olun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o saatte sahilde tırın olması ilginç kaza olacakya şans işte ve tır ın arka dorsesinin sinyalide yanmıyordu araç sola dönecekmiş o yüzden açıktan almak için orta şeritteymiş ve birden sola kırdı çok ani çıkarttı kafayı

Motorum hasarlı biraz uğraştıracak pek fazla gündüz gözüyle bakamadım vaziyet ne durumda

Ben sol omuzum kolum ve belimdeki ağrılar dışında iyiyim ama bu şiddette darbeyi bukadar hasarla atlatmamı kask ve montuma borçluyum

ben yerde yatarken motor 10-15 metre farklı yerdeydi oraya da nasıl gitti anlamadıkk
ilginizden dolayı hepinize teşekkürler ben iyiyim çok sağolun

Kenancım geçmiş olsun, akacak kan damarda durmazmış, kader işte:rendeer:

Dostum ne durumdasın bilmiyorum ama umarım iyisindir.yapabilecegim birşey olursa maddi manevi ben burdayım tlf.0532 234 77 44
seni seviyoruz kendine dikkat et üzme bizi.bu söylediklerim hepimiz için geçerli aslında.
nazar degdi size izmir mt gurubu bi hayırda bulunun dostlarım ya geçen gezi resimleriniz çok güzeldi herşey mükemmeldi demekkki nazar degdi .tekrar geçmiş olsun.

Sevgili Kenan,

Geçmiş olsun ! Umarım en kısa sürede ağrıların da geçer.

İnşallh son kazan olur bu da...

Motosikleti
Su Motoru
Geçmiş olsun. Her ne kadar kendisiyle pek hoşlaşmasamda sonuçta bu bir kaza herkezin başına gelebilir. Bir motorize olarak geçmiş olsun diliyorum umarım biran önce 2 teker üzerine döner. Ayrıca elimden birşey gelirse yapmaya hazırım, acil şifalar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar