Efendy_iso'ya 600 rr sattım !!! (kazık da diyebiliriz :D )

sen kaç yaşındaydın 35 miydii yok yane öyle anımsadım bi ann bu arada ablammmmmmmmmm:pcc'sine bakmıyolarda sanamı bakıyolar allah aşkına gözeller gözelii:queen:

ltf06 senin motor mavi gri bi hayabusamıı:)
Güzelim tabiiki:)
Ama motorum daha da güzel, ona bakıyolardı :)

o zaman onlarin saskinligini ben sana sooooleeeeeim
motorun dagilirsa die yardim amacli yanindan ayrilmiolardir:p:p

biliomusunuz ben hic kucuk makina kullanmadim direk hayabusa verdiler.... ve kucuk korkutuo beni

evetttt:cat: o ama iki tane vardi bisde bi 2001 bide 2006 simdi 2006 duruo
oda mavi gri
Yanlış tahmin.. :p
Görmedikleri bilmedikleri bi makineyi tanımaya çalışıyolardı:p
Hem hiçte dağılan bi motor kullanmam ben :p

yasitmisiz kardess.acaip bi motor ozlemi bastirdi vallahi acilen gelmem lazim benim adanaya...

her nerdeyse stell midir steel mi neyse iste.peki bizi canla beraber hic gomedinmi hep iki hayabusa dolasirdik???
valla canla beraber gezen diğer hayabusadakini tunç olarak biliorum ve o da 22 yaşında değildi..
Dayanamadın yine deiştirip smileyi ekledin ama :cherry:

Abla diyceeniz bundan soona bana :p
Hayabusalılar benim motora çok bi şaşkın bakıyolar.. İzmit körfeze giderken yanımdan ayrılmadılar hattaaa :cherry:
yok üsttekinde koymamıştım hiç smile :p
Güzelim tabiiki:)
Ama motorum daha da güzel, ona bakıyolardı :)

Yanlış tahmin.. :p
Görmedikleri bilmedikleri bi makineyi tanımaya çalışıyolardı:p
Hem hiçte dağılan bi motor kullanmam ben :p

bulunmaz hint kumaşı sanki motor :p ben görsem hemencecik tanırım :p

valla canla beraber gezen diğer hayabusadakini tunç olarak biliorum ve o da 22 yaşında değildi..

yok üsttekinde koymamıştım hiç smile :p

bulunmaz hint kumaşı sanki motor :p ben görsem hemencecik tanırım :p

Bul bi tane daha aynısından ben sana "baba büyüksün" diycem :p

:cat: tunctaki motor benimdi zaten... tuncum kuzeniyim ben...yani hep beraberdik...aile bilmio die motor once ondaydi...simdi beraber buraya geldik baskasina biraktik... ben taniomuyum seni acaba???

:cat: tunctaki motor benimdi zaten... tuncum kuzeniyim ben...yani hep beraberdik...aile bilmio die motor once ondaydi...simdi beraber buraya geldik baskasina biraktik... ben taniomuyum seni acaba???

aa maliyi tanımıyosan zaten çok ayıppp koskoca pizzacılar kıralııı tombalak malii :queen::queen::queen:

tanımassın sanmam.Tunçu da muhabbetten biliorum sadece bi kaç kere de görmüştüm o kadar..
@Pınarr Ben bulurum demedimki görsem bi tane senin motordan tanırım hemen ne olduuunu.. Teyzecim :p

tanımassın sanmam.Tunçu da muhabbetten biliorum sadece bi kaç kere de görmüştüm o kadar..
@Pınarr Ben bulurum demedimki görsem bi tane senin motordan tanırım hemen ne olduuunu.. Teyzecim :p

kanka ne yaptın sen yaa teyze mi , oldumu şimdii ,insanlıık var oldu olalı pınar varr,hatta o zaten üyeymiş mt'yi onun üzerine kurmuşlarr:queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun yediğin kazık da :p
RR ında
ama ne yalan söliyim arkadaslar ben korkuyorum hyo da ölümden döndük 600RR da kesin ölürüz
bak bu güne kadar binmedim sırf korkumdan yanee :p

hayırlı uğurlu olsun yediğin kazık da :p
RR ında
ama ne yalan söliyim arkadaslar ben korkuyorum hyo da ölümden döndük 600RR da kesin ölürüz
bak bu güne kadar binmedim sırf korkumdan yanee :p

ya o nasıl söz güzel kardeşim benim,ağzından yel alsın.
ben racing olayına ezelden karşıyım zaten.ama iso kardeşim almış madem akıllı uslu biner inşallah.Allah kaza bela vermesin.sizi seviyorum:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar